Group 2 Copy 15
10 augustus 2022

Programmawijzigingen

Artboard Copy 3
Programmawijzigingen

Lowlanders opgelet, er is een aantal wijzigingen in het programma van #LL22. Lauren Sanderson heeft haar show moeten cancelen en in haar plaats opent Florence Arman met haar fijne indiepop Lima op vrijdag. Ook DE’WAYNE moet zijn show op Lowlands helaas afzeggen, zijn spot wordt gevuld door de Londense rapper Jeshi. Jxdn zal de tocht naar de polder ook niet maken, maar heeft een waardige vervanger aan de Ierse songwriter Biig Piig. Noah Cyrus is helaas ook genoodzaakt haar optreden af te zeggen, Wet Leg zal haar spot in Heineken vullen. De open spot in India zal gevuld worden door de mannen van Klangstof. Ela Minus heeft een tijdje geleden laten weten dat ze niet naar Lowlands kan komen, het eerder aangekondigde Tramhaus neemt haar plek in. Download de app voor iOS en Android om de update van het blokkenschema te bekijken.

Beluister het hele programma tot nu toe via de Lowlands 2022 Spotify-playlist en via de Youtube-playlist. Uitgebreide programma info kun je op deze pagina lezen.


Foto: Biig Piig

Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15