Group 2 Copy 15
11 augustus 2022

ArmadiLLow

Artboard Copy
ArmadiLLow

In Lowlands Paradise leiden alle wegen vroeger of later naar ons 24-uursgebied ArmadiLLow, een superhang-out onder het oranje-zwarte zeil van onze classic schoorstenen. Chillen, mensen kijken, spontane disco-inferno’s meemaken; het kan hier allemaal, met good eats en tasty dorstlessers binnen handbereik.

Smullen en chillen prima, maar waar is het feestje? Step right up, want ArmadiLLow is een van de meest sympathieke danstempels op het festivalterrein – en dat tot maandagochtend 10:00 uur sharp. Verwar sympathiek vooral niet met goedmoedig, want de selectors die hier aantreden komen vuur voor je danssloffen brengen. Elke dag wordt gehost door een ander onlineradiostation, met op donderdag RARARADIO, op vrijdag Open Source Radio, op zaterdag Radio Radio en op zondag Stranded FM. Met zo veel radio’s zit het dus wel snor met die gaga-garantie.

Ook een must-dance: de dagelijkse festivaldisco van 00:00-04:30 uur ArmadiLLow, waar dj’s als St. Paul en Vera Siemons je cutting-edge indie, garage, pop, hiphop en meer op een zwart-gouden presenteerblaadje serveren. Nog niet moe? Met flinke namen als Fafi Abdel Nour, Coloray & Ineffect, Bibi Seck en nog veel meer dans je de zon tegemoet.

En ondertussen? Ontbijt, lunch, diner, borreltijd, check! ArmadiLLow is het foodcourt van je dagverse dromen, met alles van uitsmijters tot sushi en van saté tot zoete munchies. Over snacktrek gesproken: bij Lekker Fred’s Pulled Paddo’s scoor je een dikke portie gekruide oesterzwamreepjes naar recept van Freddy ‘Vjèze Fur’ Tratlehner. En terwijl jij daar watertandend in de rij staat, kunnen de onverzettelijke carnivoren in je groep aansluiten bij Hans Worst voor een moddervette Rotdog met biersaus. Iedereen wint in ArmadiLLow!


Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15