Group 2 Copy 15
15 augustus 2022

De Donderdag

Artboard Copy 4
De Donderdag

Tent opgezet en alvast een beetje warm draaien? Op donderdag kun je vanaf 17:00 uur een bescheiden dansje doen bij de LL22 Headphone Disco.
Tot 03.00 uur dans je in Bravo op dance en hiphop tunes en in India op een mix van pop, rock en indie. In stilte met 30.000 anderen; de grootste headphone disco van de wereld! Switch tussen de drie kanalen van Bravo (1), India (2) en Lowlands Radio (3). In ArmadiLLow en X-Ray kabbelt donderdag de muziek op een goed volume uit de speakers. Ruimte genoeg om ondertussen bij te praten, het is immers veel te lang geleden.

Om 12.00 uur gaat Cape Lowlands open en trapt RARARADIO af in de ArmadiLLow. Vanaf 15:00 uur kun je tegen 5 munten borg je koptelefoon ophalen tussen Cape Lowlands en Planet Paradise. Retourneren kan tot 05:00 uur. Bekijk het hele donderdagprogramma via lowlands.nl

RARARADIO | Psyched Out | Sentinel Island Disco | Bibi Seck | Lucky Done Gone | Bastienne | DJ Prima & Marco Kaas | Elvin & Mathijs | Sunny Sjoerd & Boye | Vera en Haar Mannen | Berg & Beuk | Brutus, noajona & Menno de Meester | Charlie Avalon | Kiss All Hipsters | Jahwin | Kinnari | NALA | Patrick Mordi | Sandor Dayala

Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15