Group 2 Copy 15
21 augustus 2022

Vertrekinformatie

Artboard Copy
Vertrekinformatie

Afscheid nemen is nooit leuk, maar hier alvast wat praktische zaken omtrent je onvermijdelijke vertrek. 

Ten eerste: hou er rekening mee dat je een van 60.000 vertrekkende Lowlanders bent en dat het lang kan duren voordat je de pendelbus of je auto bereikt hebt – zorg dus dat je ruim op tijd van de camping vertrekt. Voor nachtbrakers en early birds, ArmadiLLow stopt morgen om 10:00 uur, de badhuizen en campingwinkel om 12:00 uur. Ook moeten de campings om 12:00 uur leeg zijn. En vuilnisvrij, dus drop je afval in de afvalbakken en neem je tent mee of geef hem af bij een inleverpunt bij de badhuizen of campingwinkel. 

Zondagse vertrekkers kunnen voor 1 muntje hun bagage vast in de tot garderobe omgebouwde polsbandjestent (10:30-23:00 uur) parkeren. De pendelbussen rijden vandaag van 08:00-23:00 uur naar Dronten en van 18:00-23:00 uur naar Lelystad. Morgen zijn beide stations van 08:00-14:00 uur bereikbaar. Word je opgehaald? Laat je chauffeur de borden P Lowlands en Kiss & Ride volgen, want de route en afhaalplek kunnen anders zijn dan de heenweg.

Gevonden voorwerpen worden naar de infopost op de campinglaan gebracht. Hier kun je zelf vragen of jouw item gevonden en afgegeven is. In de loop van komende week worden niet opgehaalde gevonden voorwerpen online gezet waar je ze zelf kunt opzoeken. Het heeft geen zin om ons hier over te mailen want alles wordt geïnventariseerd en online gezet.

Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15