Group 2 Copy 15
23 augustus 2022

CRYPTO-UITSLAG

Artboard Copy 4
CRYPTO-UITSLAG

Drie flink gevulde dozen met oplossingen vertellen ons dat jullie de dagelijkse Popcrypto in de Daily Paradise net zo gemist hebben als Lowlands zelf. Goed nieuws voor onze cryptobakker Philip Zonneveld – die al sinds mensenheugenis zijn stinkende best op die breinbrekers doet – en ook Goldkimono kan in zijn vuistje lachen. Als de juiste oplossing werd zijn naam zondag triomfantelijk gefluisterd door honderden mensen in de luwte van de campings en festivalvelden. Toch, Arjan Hoek uit Rotterdam? Jij wint op de valreep twee tickets voor Lowlands 2023, van harte gefeliciteerd!

Zoals je dit weekend al in de Daily Paradise kon lezen, kwamen ook Corné van Berkel uit Best (vrijdag) en Yanniek Plompen uit Den Haag (zaterdag) als winnaars van twee kaartjes elk uit de bus. Dat betekent dat de eerste zes Lowlanders verzekerd zijn van een ticket voor LL23!

Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15