Group 2 Copy 15
26 augustus 2022

LLowcast Live en Praten Kreng!

Artboard Copy
LLowcast Live en Praten Kreng!

Tune in en herleef het Lowlandsweekend met drie afleveringen van onze eigen podcast LLowcast Live en Praten Kreng! van Maxim Hartman.

Live vanuit de Artist Village gaan Justin Verkijk en Steven van Lummel voor LLowcast in gesprek met gasten zoals Goldband , Zwangere Guy , Noisia, Hang Youth en meer! De twee nemen je mee langs verschillende plekken op het terrein en geven je samen met o.a. festivaldirecteur Eric van Eerdenburg een inkijkje in de LL22 geheimen.

Maxim Hartman was op Lowlands aanwezig voor zijn speciale Lowlands podcast Praten Kreng! Hij sprak met bezoekers op het (kampeer)terrein over hun beleving en emoties en gaf het nodige gevraagde en ongevraagde advies. Luister nu alvast de eerste twee afleveringen, komende week volgt de laatste aflevering.

Zowel LLowcast als Praten Kreng luister je via alle bekende podcastkanalen: zoek op LLowcast. Meteen doorklikken naar Spotify kan hier.
Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15