Group 2 Copy 15
18 oktober 2022

Stagiair(e) voor Lowlands & Down The Rabbit Hole gezocht!

Artboard
Stagiair(e) voor Lowlands & Down The Rabbit Hole gezocht!

Wil jij onderdeel uitmaken van het marketingteam van Lowlands? Heb jij interesse in muziek, festivals en ben je nieuwsgierig naar hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Dan zijn we op zoek naar jou: dé stagiair(e) van 2023.
 Je gaat je niet alleen bezighouden met Lowlands, ook voor Down The Rabbit Hole ga je aan de slag. 

We zoeken een HBO/WO student(e), bij voorkeur in een communicatie- of event gerelateerde studie of een cultureel/maatschappelijke studierichting. Kom je lekker uit je woorden en kun je heel goed, gestructureerd en nauwkeurig met grote hoeveelheden informatie omgaan? Bekijk dan hier de volledige vacatureomschrijving met alle info over de stage en de sollicitatieprocedure.

Reageren kan tot uiterlijk 1 november 2022. Vanwege drukte tijdens de stageperiode is er geen ruimte voor onderzoek.

Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15