Group 2 Copy 15
27 oktober 2022

Pre-order de Lowlands Naaktkalender

Artboard Copy
Pre-order de Lowlands Naaktkalender

De Lowlands Naaktkalender 2023 is een feit! De nieuwste editie binnen The Nude Calendar Project, een project van de Amsterdamse kunstenares Lara Verheijden, is afgelopen augustus volledig gecast en geschoten op LL22 met Lowlanders in de hoofdrol. Laat jezelf elke maand opnieuw verrassen met bezoekers in hun birthday suit op welbekende plekken op het festivalterrein. De kalender is vanaf nu te pre-orderen via de website en wordt met een grote expositie in de Rotterdamse kunstruimte BRUTUS gelanceerd. Noteer vrijdag 25 november alvast in de agenda voor de feestelijke opening met muziek, optredens en meer! De expositie loopt tot 8 januari 2023.

Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15