- /

ArmadiLLow

Welkom in het stralende middelpunt van Lowlands Paradise: ArmadiLLow! Het 24-uursgebied op Cape Lowlands dat vier dagen lang niet sluit en hét adres is voor de beste tunes, tasty eten en comfortabele hangplekken waar je relaxed mensen kunt kijken. Hier check je beter meerdere keren per dag in, want de vibe op deze LLowspot is elk uur weer anders.

Elke dag van 09:00 tot 18:00 uur hoor je hier bijvoorbeeld selectors van de toonaangevende onlineradiostations Red Light Radio, Stranded FM, Pinguin Radio en Operator, die loeihete indie, garage, electronica, world, pop, hiphop en buzzy nieuwkomers voor je meenemen. Ook niet te missen zijn de DJ's van 0:00 uur tot 05:00 (oa. DJ St. Paul, Michiel Peeters & Marco Muhring) die de heetste pop, indie, hiphop, disco en andere vloervullers serveren.

Aansluitend dans je door tot in de vroege uurtjes op een keur aan de beste selectors uit het Nederlandse clubcircuit, waaronder Tammo Hesselink , Miss Jay, Tala Drum Corps en nog veel meer. En de gaatjes daartussen? Die worden even vakkundig als onweerstaanbaar gevuld door Holland’s finest dj’s, een groefgravend elitekorps dat moeiteloos van genre naar genre huppelt om jou precies de juiste muzikale mood voor het moment te serveren.

En over serveren gesproken: onder het oranje-zwarte zeil van de vijf karakteristieke schoorstenen huist een constant variërende powerfoodcourt voor ontbijt, lunch, diner en lekkere trek; van je eerste fruithapje tot die misschien niet eens zo heel onverstandige latenightsnack – hallo, Hans Worst!