- /

Cursus voor Beginners

Je kunt ze herkennen aan het rode retro klaslokaal op Planet Paradise:  Cursus voor beginners! Ook dit jaar worden ieder uur  cursussen aangeboden voor beginnelingen. Het schijnt dat iedereen een expert kan worden in een complexe vaardigheid, zolang je er maar 10.000 uur in investeert. Wij helpen je alvast op weg naar expertise met de eerste twintig minuten! 

Zo kan je dit jaar weer deelnemen aan de klassieker, de cursus van De Wim Hof Methode. Maak door middel van meditatie- en ademhalingsoefeningen contact met je hart, zenuwstelsel en immuunsysteem en ga de confrontatie met een ijsbadje aan. Werkt goed tegen een kater! Je kater toch nog even uitstellen? doe dan mee aan de cursus Bieryoga. Leer allerlei flexibele poses zoals de Downward Dancing Dog en de Blik Openers onder het genot van een koud glas vloeibaar goud. Naast je lichaam kan je ook je stembanden oprekken bij de cursus Jodelen. Gaby und Carina van Die Supertolle Schlager Schwestern leren je deze moeilijke maar openbare zangtechniek. Jodelahiti! 

Daarnaast kan je deelnemen aan nog meer leerzame cursussen: goochelen, haring fileren, worsten draaien en wallets designen. Het tijdschema van de cursussen wordt tijdens Lowlands bekendgemaakt op het krijtbord van het Klaslokaal voor Beginners!

De start van 10.000 uur