- /

DESPERADOS CRAZY TOWN

Partyfreaks weten al jaren waar de beste feestjes van Lowlands Paradise te vinden zijn. Desperados Crazy Town is terug op het vaste adres links naast Bravo en staat weer een heel weekend garant voor gechilld tequila-flavoured bier en muzikale verrassingen. Slimme slagslaanders checken daarbij regelmatig het bord bij de ingang, want er stappen hier ook regelmatig frisse surprise acts op het podium. 

Nieuw dit jaar is FA!L (dagelijks 13:30-15:00 uur), een ode aan de edele kunst van het falen in samenwerking met Tivoli Utrecht, het Instituut voor Faalkunde en de Fuck Up Nights Utrecht. Waarschijnlijk niet in dat programma: de rest van de Desperadosdag, waarbij een indrukwekkende bak dj’s de knalfuif gaande houdt met een slagingskans van honderd procent.

Een greep uit de moddervette line-up:

25 Years of Ruffneck, Yung Felix, Bizzey, Beats by Esko, Willie Wartaal, 030303-dj’s, Boemklatsch, Gomes (classic dubstepset), WaxfFiend, Deejay Prime, Ldopa (jungleset), Snelle Jelle, Roger Brouwn, Turne, Michiel Peeters, Sunny Sjoerd, Vieze Vedi, Odin, Mickster, MC Don de Baron en MC Leeroy.

PARTY HARD