Group 2 Copy 15
zaterdag 11:00 - 12:00 / Adonis

Time Out Café

Artboard Copy 4

Stress en burn-outs onder studenten en jonge starters zijn aan de orde van de dag, en dat loopt zo gierend uit de hand dat de mentale gezondheid van jongeren nu eindelijk meer aandacht krijgt. Zo besloot het OMT mede dankzij Stichting Time Out vorig jaar om de introductieweken door te laten gaan. Die stichting heeft namelijk als missie om jongeren een stem te geven en daarmee zelfredzamer te maken – en boostert hun zelfrespect met interactieve concepten en projecten.

Zoals hun nieuwe Time Out Café in Adonis op Cape Lowlands, waar ze dagelijks met een open en positieve blik kijken naar een gezondere toekomst voor jongeren. En dan niet sippend boven een dampende beker tranen, maar gewoon gezellig met muziek, theater, humor, interactie en nieuwsgierigheid. Een versgebakken eitje en koffie erbij? Wordt geregeld!

Hoe is het om jong te zijn in deze prestatiemaatschappij? En welke oplossingen en ideeën liggen er voor het oprapen? In het Time Out Café kun je daarover praten met Thara van MIND Korrelatie, studenten van Lieve Mark en onderzoeker Jolien Dopmeijer. En mede-Lowlanders natuurlijk, want waarom zouden we nog langer wachten? We lossen het zelf wel gewoon op.

Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15