Updates
155 en Maas theater en dans: Stuntkont
Foto: 155 en Maas theater en dans - Stuntkont, door Bart Grietens

Het theater- en dansprogramma van LL24

Knetterende breakdance. Stoute striptease en fenomenale funk. Veelbesproken of juist onderbelichte kwesties van toen, nu en morgen. En nog veel meer moois: dit is Theater + Dans van LL24! De traditionele schouwburg op wandelafstand tijdens je weekendbreak in de Flevopolder heet natuurlijk Juliet, en wordt dit jaar bevolkt door deze elf theater- en dansgezelschappen:

LLowcast #3

Melige taferelen en serieuze gesprekken tijdens LLowcast aflevering 3 van dit jaar, waarin Justin programmeurs Stella van Leeuwen (theater en dans) en Hans van Rompaey (comedy en literatuur) over de vloer heeft. Met een knipoog vertelt Stella dat je recensies vooral niet al te serieus moet nemen en Hans meent dat het beste tijdstip voor een rozige lachkick zondagmiddag is.

Justin belt met Maxim Hartman over de voorstelling die hij samen met Willem Treur speciaal voor Lowlands maakte: 'THE GREAT RESET'. En met Manoushka Zegelaar Breeveld van Orkater blikt hij alvast vooruit naar de indringende voorstelling 'De plantage van onze voorouders'. Beluister de aflevering hier (Spotify) of zoek naar ‘LLowcast’ in je podcast app naar keuze en ontdek de mustsees van het theater & dans- en comedyprogramma van LL24!