Over lowlands

 • Waar en wanneer is Lowlands 2018?

  Lowlands vindt plaats op 17 + 18 + 19 augustus 2018 op Evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen.

  Je kunt al op donderdag 16 augustus vanaf 09:00u arriveren en op maandag 20 augustus om 12:00u vertrekken. 

 • Studie/school opdracht?

  Er zijn veel studenten en scholieren die een opdracht over Lowlands doen en we ontvangen dagelijks verzoeken om hieraan mee te werken. Daarom hebben we de keuze gemaakt om met een klein aantal opleidingen nauw samen te werken en de overige verzoeken wegens tijdgebrek niet in behandeling te nemen.

 • Stage?

  Ieder jaar begeleiden we één Lowlands stagiair(e). De stageperiode loopt van maart tot september en de vacature is voor dit jaar al ingevuld. De vacature voor Lowlands 2019 wordt na LL18 gepubliceerd. Open sollicitaties nemen we niet in behandeling.

 • Werken op Lowlands?

  Er zijn veel mensen die (vrijwilligers)werk op Lowlands willen doen. Wij werken alleen met vrijwilligers die ook vrijwilligerswerk in de Nederlandse poppodia doen en met mensen van een aantal verenigingen uit de regio. Het is niet mogelijk om je op individuele basis aan te melden. Voor barwerkzaamheden maken we gebruik van de diensten van uitzendbureaus. Uitzondering is de Lowlands Parking Crew; zij zijn nog op zoek naar toffe en relaxte mensen. Je hebt minimaal één vrije dag, overnacht op de medewerkerscamping en je ziet Lowlands eens van een andere kant. Alle info vind je hier >>>

 • Persaanvraag indienen?

  Wil je een persaanvraag indienen? Dit kan door uiterlijk 1 augustus een mail naar info@lowlands.nl te sturen waarin je aangeeft voor welk medium je werkt en op welke manier aandacht aan Lowlands wordt geschonken. We ontvangen jaarlijks zeer veel verzoeken en daarom wordt een strikte selectie gemaakt. Het indienen van een verzoek betekent niet automatisch dat je een perskaart voor Lowlands ontvangt.

 • Gehoorbescherming?

  Lowlands ondersteunt de I Love my Ears campagne omdat we het belangrijk vinden dat je niet alleen nu van goede muziek kunt genieten maar over twintig jaar ook nog. Verzorg je oren daarom goed. Op www.ilovemyears.nl vind je een aantal handige en makkelijke tips over hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen terwijl je toch van de muziek geniet. Op Lowlands zijn oordoppen van Alpine verkrijgbaar.

 • Hoe oud moet je zijn om naar Lowlands te gaan?

  Er is geen minimumleeftijd, maar wij vinden Lowlands geen geschikte plek voor mensen jonger dan 16 jaar. Bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje, waarmee het niet mogelijk is om alcohol en sigaretten te bestellen. Alle bezoekers moeten in het bezit zijn van een geldig ticket voor Lowlands.

 • Tijdschema/dagindeling?

  Het blokkenschema inclusief dagindeling staat hier online

 • Is er een geldautomaat?

  Er is op Lowlands geen geldautomaat waar je contant geld kunt pinnen.
  Munten en sigaretten kunnen wel met PIN worden afgerekend en ook op de markt kun je pinnen. Cash geld is dus eigenlijk niet nodig op Lowlands maar uiteraard kun je munten ook met contant geld afrekenen. Het is daarnaast ook mogelijk om met een creditcard te betalen, mits je creditcard is voorzien van een pincode. Ook is het mogelijk om contactloos te betalen.

 • Telefoon opladen?

  Op Lowlands kun je een powerbank huren bij de Charge your Phone, naast de Miele Powerwash op de Campinglaan en links van de muntenkassa bij de Alpha.
  Neem je eigen kabel mee als je die hebt. Bij Charge your Phone laad je niet alleen je telefoon op maar vrijwel al je apparatuur met een accu.

 • Wat is de muntprijs?

  De muntprijs bedraagt €2,80

 • Huisregels?

  De volledige huisregels van Lowlands 2018 kun je hier lezen.

Tickets

 • Ticketprijzen?

  De festivaltickets voor Lowlands 2018 zijn uitverkocht. Voor alle gedetailleerde ticketinformatie kijk je op de Ticketpagina van deze site. We raden je aan om geen tickets te kopen via zwarthandelaars. Ook op kanalen als Ticketswap en Marktplaats zijn fraudeurs actief. Het enige, officiële verkoopkanaal van tickets voor Lowlands 2018 is Ticketmaster.nl. Enkel wanneer je hier je tickets hebt gekocht, ben je verzekerd van een geldig ticket.

  Hou er rekening mee dat als je met een camper, caravan of vouwwagen naar Lowlands komt, je een extra Camper Camping-ticket dient te kopen. Als je met de auto komt, heb je een parkeerticket nodig.

 • Waar koop ik mijn tickets?

  Koop alleen tickets via Ticketmaster, enkel wanneer je hier je tickets hebt gekocht, ben je verzekerd van een geldig ticket. Ook op kanalen als Ticketswap en Marktplaats zijn fraudeurs actief. 

 • Gespreid betalen?

  Het was mogelijk om je ticket in meerdere delen te betalen. Kijk voor meer info op de Ticketpagina van deze site. Omdat Lowlands is uitverkocht, is het niet meer mogelijk je voor deze optie aan te melden.

 • Dagkaarten?

  Lowlands is drie dagen lang met z'n allen een mooi festival bouwen en daarom worden er geen dagkaarten verkocht. Als je niet op de Lowlands campings slaapt (ongezellig...) kun je met je polsbandje het hele weekend, 24 uur per dag het terrein op en af.

 • Polsbandje delen met meer personen?

  Polsbandjes zijn persoonsgebonden en daardoor is het niet mogelijk om deze met meerdere personen te delen. Je kunt dus bijvoorbeeld niet zelf op vrijdag komen en op zaterdag en zondag iemand met hetzelfde polsbandje naar binnen laten gaan: ieder polsbandje geeft maar één persoon toegang tot het festival. 

 • Zwarthandel en ticketmarktplaatsen?

  Koop je ticket alleen via Ticketmaster. Laat zwarthandelaren als Viagogo, Onlineticketshop en www.lowlands-tickets.nl lekker links liggen want je betaalt waarschijnlijk teveel voor een ticket en je weet niet zeker of je een geldig ticket koopt waarmee je toegang tot het festival hebt. Ook op Marktplaats en Ticketswap worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs op andere manieren actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen! Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nlAlleen als je kaarten via Ticketmaster hebt gekocht, ben je verzekerd van een geldig ticket. 

  Heb je een kaart in de zwarthandel of via een ticketmarktplaats als Ticketswap of Marktplaats gekocht? Helaas kunnen wij niet voor je controleren of de barcode geldig is en of je dus een geldig ticket hebt gekocht. Je komt er helaas pas bij de toegangscontrole, wanneer je ticket wordt gescand, achter of je een geldig ticket hebt gekocht.

 • Wat kost een ticket?

  Kijk voor uitgebreide informatie over de ticketprijzen en ticketsoorten op de ticketpagina van deze site. Hou er rekening mee dat als je met een camper, caravan of vouwwagen naar Lowlands komt, je een extra Camper Camping-ticket dient te kopen. Als je met de auto komt, heb je een parkeerticket nodig.

 • Hoe veel tickets kan ik bestellen?

  Je kunt maximaal vier reguliere tickets per transactie bestellen, met uitzondering van groepstickets.

 • Komen er nog extra tickets beschikbaar?

  Lowlands 2018 is helemaal uitverkocht. Het is helaas op dit moment nog niet bekend of er nog extra tickets beschikbaar komen. Hou onze social media kanalen in de gaten voor updates. We raden het met klem af om tickets via doorverkoopwebsites als TIcketswap, Topticketshop, Viagogo, Marktplaats of Facebook te kopen: er zijn regelmatig valse tickets in omloop. 

Vervoer

 • Pendelbussen

  Met het openbaar vervoer naar Lowlands? Goede keus! Vanaf treinstations Lelystad en Dronten rijden gratis pendelbussen van en naar het festivalterrein. Zaterdag de hele dag en zondag tot 16:00u rijden de pendelbussen alleen van en naar Dronten. De pendelbussen rijden dan dus niet van en naar Lelystad.

  Pendelbussen rijden het hele weekend af en aan en op drukke momenten worden er meer bussen ingezet. Gemiddeld vertrekt er iedere 20 minuten een bus.

  DIENSTREGELING DRONTEN:

  NS station Dronten → Lowlands
  Donderdag 16 augustus: 09:00 uur tot 00:00 uur
  Vrijdag 17 augustus: 08:00 uur tot 00:00 uur
  Zaterdag 18 augustus: 08:00 uur tot 00:00 uur
  Zondag 19 augustus: 08:00 uur tot 00:00 uur
  Maandag 20 augustus: 08:00 uur tot 13:30 uur

  Lowlands → NS station Dronten
  Donderdag 16 augustus: 09:30 uur tot 23:00 uur
  Vrijdag 17 augustus: 08:00 uur tot 23:00 uur
  Zaterdag 18 augustus: 08:00 uur tot 23:00 uur
  Zondag 19 augustus: 08:00 uur tot 23:00 uur
  Maandag 20 augustus: 08:00 uur tot 14:00 uur

  DIENSTREGELING LELYSTAD:

  NS station Lelystad → Lowlands
  Donderdag 16 augustus: 09:00 uur tot 00:00 uur
  Vrijdag 17 augustus: 08:00 uur tot 00:00 uur
  Zaterdag 18 augustus: GEEN BUSSEN VIA LELYSTAD
  Zondag 19 augustus: 16:30 uur tot 00:00 uur
  Maandag 20 augustus: 08:00 uur tot 13:30 uur

  Lowlands → NS station Lelystad 
  Donderdag 16 augustus: 09:30 uur tot 23:00 uur
  Vrijdag 17 augustus: 08:00 uur tot 23:00 uur
  Zaterdag 18 augustus: GEEN BUSSEN VIA LELYSTAD
  Zondag 19 augustus: 16:00 uur tot 23:00 uur
  Maandag 20 augustus: 08:00 uur tot 14:00 uur

  Let op: wil je de laatste bus naar huis nemen? Hou er dan rekening mee dat je het optreden van de headliner die avond niet kunt afkijken. 

 • Met de trein?

  De makkelijkste manier om naar Lowlands te komen is met de trein en gratis pendelbus vanaf station Lelystad en Dronten. Met het speciale Lowlands treinretour betaal je slechts €19,- inclusief servicekosten voor een retourtje vanaf elk treinstation in Nederland. Het Lowlands treinretour is geldig van donderdag t/m maandag en is te bestellen tot dinsdag 14 augustus 23.59u. Vanaf treinstation Lelystad of Dronten pak je de gratis pendelbus van en naar het festivalterrein. Op zaterdag de gehele dag en op zondag tot 16:00u rijden de pendelbussen alleen van en naar Dronten. 

  Op woensdag 15 augustus ontvang je per e-mail een voucher van Ticketmaster waarmee je je persoonlijke treinticket kunt printen of in je NS app kunt inladen. Heb je de code niet ontvangen? Neem dan contact op met Ticketmaster.

  Reis in ieder geval niet naar station Harderwijk om daar de Walibi Express naar Walibi Holland te nemen. Deze busdienst is niet geschikt voor grote groepen Lowlanders waardoor er grote wachttijden ontstaan.

 • Voordelig met een luxe touringcar?

  Samen met Event Travel zetten we een bussysteem op met meer dan 570 opstapplaatsen door heel Nederland. Hiermee reis je per luxe touringcar makkelijk, snel en bovendien goedkoop naar Lowlands. Je wordt vlak voor de polsbandjestent afgezet en kunt dus snel naar binnen. Vanuit heel Nederland kom je aan op donderdag en vertrek je weer op maandag. Woon je in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam dan kun je ook op vrijdag vertrekken en zijn op donderdag meerdere vertrektijden mogelijk. Doordat je maar liefst 20 euro korting op je busticket krijgt, is het spotgoedkoop: een busticket vanuit Amsterdam kost je slechts 6 euro, vanuit Rotterdam reis je voor 13 euro op en neer en zelfs vanuit Maastricht betaal je slechts 24 euro voor een retourtje (excl. 3,50 euro boekingskosten per boeking). Geen geld!

  Vertrek op donderdag 16 augustus (vanuit heel Nederland):
  Wil je op donderdag 16 augustus al naar Lowlands? Alle touringcars komen om 11:00 uur aan op het Lowlandsterrein. Stap je op in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Dan kun je daarnaast ook kiezen voor een aankomsttijd van 08:30 uur of 17:00 uur. Tickets met donderdag 16 augustus als vertrekdag bestel je via deze link.

  Vertrek op vrijdag 17 augustus (alleen vanuit Amsterdam, Rotterdam en Utrecht):
  Wil je op vrijdag 17 augustus naar Lowlands? Alle touringcars komen om 11:00 uur aan op het Lowlandsterrein. Tickets met vrijdag 17 augustus als vertrekdag bestel je via deze link.

 • Met de auto?

  Toch liever in de file? Zet dan koers naar Flevoland en volg daar respectievelijk de borden 'Walibi Holland' en 'P Lowlands'. Je komt dan automatisch op de dichtstbijzijnde beschikbare parkeerplaats uit. Let op: auto’s zijn verboden op de campings, net als in de berm. Fout geparkeerde voertuigen worden weggesleept. Vergeet geen parkeerticket te kopen. In de voorverkoop kosten deze €15,- (incl. servicekosten), op het terrein betaal je €25,- met PIN. Contant betalen is niet mogelijk. Een parkeerticket kun je hier bestellen. Je parkeerticket is geldig voor het hele weekend.

  Let op: vanaf de parkeerplaatsen is de Kiss & Ride niet meer te bereiken, vanaf hier geldt een verplichte uitrijroute. Zorg dat je dus de juiste route volgt. 

 • Word je gebracht?

  Rijd je met iemand mee of word je gebracht? Laat de chauffeur dan navigeren richting Walibi Holland. Volg zodra je ze ziet, de borden 'P Lowlands', om vervolgens de borden 'Kiss & Ride' te volgen. Hetzelfde geldt wanneer je iemand komt ophalen. Op deze locaties kun je op je gemak en zonder gevaar of verkeershinder tent en bagage uit- of inladen.

  Let op: vanaf de parkeerplaatsen is de Kiss & Ride niet meer te bereiken, vanaf hier geldt een verplichte uitrijroute. Zorg dat je dus de juiste route volgt. 

 • Camper, caravan of vouwwagen?

  Als je met een camper, caravan, vouwwagen of auto met daktent komt, heb je een aanvullend Camper Camping-ticket nodig (€79,- incl. servicekosten). 

  Let op: alleen campers, caravans en vouwwagens die voldoen aan de eisen genoemd in de Wegenverkeerswet en de Regeling Voertuigen zijn toegestaan. Autobussen en omgebouwde busjes worden niet toegelaten. Is het voertuig langer dan 8,5m? Stuur dan een mailtje naar info@lowlands.nl voor het aanvullende reglement en het inschrijfformulier. Daktenten op auto's worden alleen toegelaten indien de tent niet zonder en op een bijbehorend voertuig kan worden opgezet. Het is dus niet toegestaan om de daktent op de grond te plaatsen en het voertuig er naast te zetten.

  Gasinstallaties met losse uitneembare gasflessen in campers, caravans en/of vouwwagen zijn vanwege brandweervoorschriften niet toegestaan. Alleen gasinstallaties met vaste niet-verwijderbare ingebouwde gastanks zijn toegestaan. Voor campers en APK plichtige caravans met zo’n vaste gasinstallaties dient een recent (max. 1 jaar oud) APK-keuringsrapport te worden getoond. Voor caravans zonder APK keuring die wel zo’n vaste gasinstallaties hebben, dient een recente (max. 2 jaar oud) gaskeuring G607 te worden getoond. Zonder één van deze keuringsdocumenten, is het alleen toegestaan om kleine gasflessen (max. 190 gram) voor eenmalig gebruik mee te nemen.

  Voor de trekkende auto van een caravan is geen extra parkeerticket nodig. Je parkeert je auto op de parking van de Camper Camping. Wil je gebruik maken van een camper of caravan maar kun  je de camper/caravan niet zelf op het terrein plaatsen? Het is toegestaan om een camper of caravan door iemand anders, die niet in het bezit van een ticket is, op het terrein te laten plaatsen. Deze persoon kan de camper/caravan op het terrein plaatsen en vervolgens het terrein verlaten.

  Er zijn ook Camper Camping-plekken met elektriciteit beschikbaar. Deze kosten €149,- (incl. servicekosten).  De stroomaansluiting is 6 ampère en 1380 watt en daarmee kun je prima een koffiezetapparaat gebruiken maar meerdere apparaten tegelijkertijd niet. Neem zelf je elektriciteitskabel / verlengsnoer mee! De Camper Camping-plekken met stroom liggen bij elkaar op een apart gedeelte van de Camper Camping.

  Met een Camper Camping Ticket krijg je een standplaats van 30 m² voor 1 camper/caravan/vouwwagen/auto met daktent. Er mag maximaal één (voor)tent worden bijgeplaatst, zolang deze binnen de totaaloppervlakte van 30 m² blijft.

  Let op: Camper Camping-tickets kunnen uitverkopen.

 • Op de fiets?

  Liever op benenkracht? Je stalen ros kan je op stal zetten in de omheinde fietsenstalling. Gewoon de bordjes volgen en dan kom je er wel. 

 • Met de motor?

  Motorrijders hebben de keuze: een Camper Camping-ticket geeft hen recht op een kampeerplek op de Camper Camping voor 2 motoren + 1 tent OF 2 tenten + 1 motor. Maar je kunt je motor ook stallen op de motorparking (vlak bij de hoofdentree) en op een van de tentencampings verblijven.

 • Met Uber van en naar Lowlands?

  Met de Uber-app bestel je een veilige, betaalbare en comfortabele rit naar een bestemming naar keuze. Uber is beschikbaar in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en omliggende gebieden. De Uber app matcht je met een chauffeur in de buurt om je naar de gewenste bestemming te brengen.

  Korting op je eerste rit
  Lowlands werkt samen met Uber en mag jou €10 korting geven op je eerste rit met promotiecode ‘LOWLANDS2018’.  Open het menu in de Uber-app, kies de optie ‘betalingen’ en voeg de code to via  ‘promocode invoeren’. Na het invoeren ontvang je automatisch €10 korting op je eerste rit.

  Lowlands Tips
  Vanuit de randstad reis je met Uber heel gemakkelijk en betaalbaar naar Lowlands. Je deelt de ritkosten met je party crew easy en automatisch via de app door de optie ‘deel ritprijs’.
  Bestel een UberVan wanneer je met meer dan 3 personen bent of veel bagage bij je hebt.

  Wil je naar huis vanaf Lowlands met Uber? Dat kan. Houd rekening met een langere aanrijtijd want chauffeurs zijn niet altijd standaard in de omgeving. Je kunt altijd even checken in de app of er een chauffeur in de buurt is en wat de kosten zijn van een rit. Je vindt je chauffeur op de pick-up en drop-off plek door de borden “Kiss n ride” te volgen.

  Bel of chat -anoniem- via de optie ‘Contact’ in de app met je chauffeur wanneer je besteld hebt, zo kun je elkaar bijvoorbeeld sneller vinden.

  Hoe werkt Uber?

  Downloaden

  Download de gratis Uber-app voor je smartphone via de App Store of Google Play. Open de app om een account aan te maken of klik hierom via je desktop een account aan te maken en koppel eenmalig je creditcard of Paypal voor een automatische betaling na je rit.

  Aanvragen

  Voer je bestemming in en kies een rit optie. Kies UberX voor een betaalbare rit, UberX is de helft ongeveer goedkoper dan reguliere taxi tarieven. Kies UberBLACK voor een luxe auto en extra service. De prijs van een rit wordt altijd vooraf in de app aangegeven.

  Rijden

  Eenmaal besteld zie je de foto van de chauffeur en informatie over de auto zoals het merk en het kenteken, hierdoor herken je de auto die jou komt ophalen. Ook zie je op de kaart  waar je chauffeur rijdt en wanneer hij arriveert. Eenmaal gearriveerd wordt de ritprijs automatisch  van je gekoppelde betaalmethode afgeschreven: veilig en overzichtelijk.
  Cash geld is dus niet nodig en je ontvangt het ritbewijs in je e-mailbox.

  Chauffeurs
  Alle Uber chauffeurs zijn zelfstandige ondernemers en beschikken allemaal over de verplichte papieren, net als reguliere taxichauffeurs.

  Dynamische tarieven
  De Uber-app werkt met dynamische tarieven. Wanneer er meer vraag is naar ritten dan aanbod van chauffeurs gaat de ritprijs tijdelijk omhoog om meer chauffeurs de weg op te krijgen. De prijs wordt altijd aangegeven in de app voor je besteld. De ritprijs daalt automatisch wanneer de vraag afneemt.

   Heb je vragen over Uber?

  Bezoek de Uberwebsite.

   

 • Parkeren op Lowlands?

  Om bij Lowlands te parkeren heb je een parkeerticket nodig. In de voorverkoop kost deze €15,- (incl. servicekosten) en op het terrein betaal je €25,- met PIN. Het is niet mogelijk om met contant geld een parkeerticket te kopen op het terrein.

  Routebeschrijving:
  Navigeer naar Bijsselseweg 32, Biddinghuizen en volg de borden P-Lowlands zodra je deze tegenkomt.

  Let op: vanaf de parkeerplaatsen is de Kiss & Ride niet meer te bereiken, vanaf hier geldt een verplichte uitrijroute. Zorg dat je dus de juiste route volgt. 

  Reglement: 
  De parkeerplaats wordt niet bewaakt. Het parkeren is derhalve op eigen risico, en Lowlands aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing van of schade aan het voertuig (of de inhoud daarvan). Lowlands behoudt zich het recht voor om cameratoezicht te houden. Dit toezicht vindt plaats met inachtneming van de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens.

  Voor de parkeerterreinen geldt het volgende reglement: de parkeerplaats kan slechts gebruikt worden voor (RDW-gekeurde) personenauto’s en motoren. Het stallen van bussen, vrachtwagens etc. is niet toegestaan. Lowlands behoudt zich het recht voor om bepaalde voertuigen te weigeren indien zij vermoedt dat een voertuig ontplofbare of andere gevaarlijke stoffen vervoert of in het geval Lowlands van oordeel is dat het voertuig, gelet op de omvang en/of zwaarte, danwel door de zaken die daarmee worden vervoerd, aan de omgeving schade kan toebrengen. Op de parkeerplaats geldt de Wegenverkeerswet en het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens.Bestuurders van voertuigen en overige personen die zich op de parkeerplaats bevinden (hierna: parkeerders) dienen de aanwijzingen van het Lowlands (beveiligings)personeel op te volgen en zich zó te gedragen dat dit geen hinder veroorzaakt voor anderen en/of de veiligheid niet in gevaar komt. Verder dienen parkeerders zich te gedragen conform de bepalingen van de Wegenverkeerswet, de nadere regels krachtens deze wet gesteld en het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens. Bij niet-nakoming daarvan is de parkeerder aansprakelijk voor de daaruit voortvloeiende schade. 

Campings

 • Openingstijden van de campings?

  De camping opent op donderdag 16 augustus om 09:00 uur. Op maandag 20 augustus om 12:00 uur begint de grote schoonmaak en moet iedereen weer vertrokken zijn. De Camper Camping, GLLamcamp en reguliere campings openen allemaal op hetzelfde moment.

 • Douches en toiletten?

  Iedere camping heeft een badhuis voorzien van warme douches, toiletten en was- en spoelbakken waar je tevens gratis drinkwater kunt tappen. De badhuizen zijn 24 uur per dag open, ook de douches. Je kunt donderdag 16 augustus vanaf 18:00 uur douchen en de douches blijven open tot maandag 11:00 uur.

 • Eten en drinken kopen op de camping?

  Dat kan zeker! Op camping 1 t/m 4 en bij de Camper Camping zijn bij de badhuizen kiosken te vinden waar je terecht kunt voor broodjes, koffie, thee en een beperkt overige assortiment. Je scoort hier ook je gekoelde blikjes bier voor op de camping. Op het zuidelijk campingterrein, nabij camping 5, 6 en 7, is een supermarkt te vinden en in de nieuwe ArmadiLLow op Cape Lowlands kun je 24 uur per dag bij diverse cateraars terecht voor een drankje en hapje. Een heus 24-uurs restaurant dus! Natuurlijk kun je ook je eigen eten meenemen naar de camping. Per persoon mag je in totaal 8 liter drank meenemen naar de camping, dit geldt voor zowel alcohol als non-alcohol. Glas is niet toegestaan.

 • Elektriciteit op de campings?

  Nee, er is geen elektriciteit op de campings. Het is wel mogelijk om een Camper Camping-plek met elektriciteit te kopen. Op de Gllamcamp zijn bepaalde accommodaties ook voorzien van elektriciteit. Meer informatie vind je op www.gllamcamp.nl  
  Op Lowlands kun je een powerbank huren bij de Charge your Phone, naast de Miele Powerwash op de Campinglaan en links van de muntenkassa bij de Alpha.
  Neem je eigen kabel mee als je die hebt. Bij Charge your Phone laad je niet alleen je telefoon op maar vrijwel al je apparatuur met een accu.

 • Moet ik gebruik maken van de camping?

  Nee, hoewel het natuurlijk wel het gezelligst is als je op de camping blijft overnachten, kun je ook ergens anders slapen: met je polsbandje kun je 24 uur per dag gewoon het terrein op en af.

 • Campingwinkel?

  Aan de Campinglaan vind je een campingwinkel. Bij de campingwinkel kun je terecht voor kampeerspullen zoals tenten, slaapzakken en partytenten en diverse soorten hygiëne- en toiletartikelen. Let op: het kan voorkomen dat bepaalde items zoals tenten en luchtbedden uitverkocht raken. 

  De campingwinkel is vanaf donderdag 16 augustus 09:00 uur tot zondagavond 19 augustus 00:00 uur open. Op maandagochtend opent de campingwinkel opnieuw tussen 07:00 uur en 12:00 uur. 

 • Camper camping?

  Als je met een camper, caravan, auto met daktent of vouwwagen komt, heb je een aanvullend Camper Camping-ticket nodig (€79,- incl. servicekosten). 

  Let op: alleen campers, caravans en vouwwagens die voldoen aan de eisen genoemd in de Wegenverkeerswet en de Regeling Voertuigen zijn toegestaan. Autobussen en omgebouwde busjes worden niet toegelaten. Is het voertuig langer dan 8,5m? Stuur dan een mailtje naar info@lowlands.nl voor het aanvullende reglement en het inschrijfformulier. Auto's met daktenten worden toegelaten indien de tent niet zonder en op een bijbehorend voertuig kan worden opgezet. Het is dus niet toegestaan om de daktent op de grond te plaatsen en het voertuig er naast te zetten.

  Gasinstallaties met losse uitneembare gasflessen in campers, caravans en/of vouwwagen zijn vanwege brandweervoorschriften niet toegestaan. Alleen gasinstallaties met vaste niet-verwijderbare ingebouwde gastanks zijn toegestaan. Voor campers en APK plichtige caravans met zo’n vaste gasinstallaties dient een recent (max. 1 jaar oud) APK-keuringsrapport te worden getoond. Voor caravans zonder APK keuring die wel zo’n vaste gasinstallaties hebben, dient een recente (max. 2 jaar oud) gaskeuring G607 te worden getoond. Zonder één van deze keuringsdocumenten, is het alleen toegestaan om kleine gasflessen (max. 190 gram) voor eenmalig gebruik mee te nemen.

  Voor de trekkende auto van een caravan is geen extra parkeerticket nodig. Je parkeert je auto op de parking van de Camper Camping. Wil je gebruik maken van een camper of caravan maar kun  je de camper/caravan niet zelf op het terrein plaatsen? Het is toegestaan om een camper of caravan door iemand anders, die niet in het bezit van een ticket is, op het terrein te laten plaatsen. Deze persoon kan de camper/caravan op het terrein plaatsen en vervolgens het terrein verlaten.

  Er zijn ook Camper Camping-plekken met elektriciteit beschikbaar. Deze kosten €149,- (incl. servicekosten).  De stroomaansluiting is 6 ampère en 1380 watt en daarmee kun je prima een koffiezetapparaat gebruiken maar meerdere apparaten tegelijkertijd niet. Neem zelf je elektriciteitskabel / verlengsnoer mee! De Camper Camping-plekken met stroom liggen bij elkaar op een apart gedeelte van de Camper Camping.

  Met een Camper Camping Ticket krijg je een standplaats van 30 m² voor 1 camper/caravan/vouwwagen/auto met daktent. Er mag maximaal één (voor)tent worden bijgeplaatst, zolang deze binnen de totaaloppervlakte van 30 m² blijft.

  Let op: Camper Camping-tickets kunnen uitverkopen.

 • Motor op de camper camping?

  Motorrijders hebben de keuze: een Camper Camping-ticket geeft hen recht op een kampeerplek op de Camper Camping voor 2 motoren + 1 tent OF 2 tenten + 1 motor. Maar je kan je motor ook stallen op de motorparking (vlak bij de hoofdentree) en op een van de tentencampings verblijven.

 • Gllamcamp?

  Geen zin om met zware kampeerspullen te sjouwen of wil je graag meer luxe tijdens je verblijf? Boek een accommodatie op de Lowlands Gllamcamp!

  De Gllamcamp bestaat uit twee gedeeltes: op de Gllamcamp Basic staan eenvoudige doch comfortabele accommodaties en op de Gllamcamp DeLLuxe kun je terecht voor Comfort en Delluxe accommodaties met aanvullende voorzieningen zoals heerlijke (boxspring)bedden, koelkasten en overige faciliteiten. Gllamcamp DeLLuxe heeft bovendien een eigen badhuis en bij de diverse loungeplekken of rond het kampvuur kun je nog even lekker chillen na een mooie festivaldag. Bij de DeLLuxe kiosk haal je versgemalen bonenkoffie, heerlijke sapjes of een goed ontbijt om de dag mee te starten en natuurlijk is er ook een biertje of wijntje verkrijgbaar. Zelfs een parkeerplaats op enkele minuten wandelen van je Delluxe accommodatie op de Gllamping DeLLuxe is mogelijk!

 • Maximale afmetingen tent

  Er zijn geen maximale afmetingen voor een tent op de camping. We gaan er echter wel vanuit dat de tent in verhouding is met het aantal personen waarmee je in de tent slaapt. Zo is er ruimte voor iedereen. Legertenten zijn niet toegestaan, die kunnen hier worden gehuurd.

  De maximale afmeting van een kampeervoertuig inclusief bijzettent op de Camper Camping is 30 vierkante meter.

 • Tassen garderobe op zondag

  Op zondag wordt de polsbandjestent omgebouwd tot garderobetent. Je kunt hier je tassen en kampeerspullen tegen betaling van 1 muntje achterlaten, zodat je op zondagavond gemakkelijk en snel het terrein kunt verlaten. 

 • Kan de camping vol raken?

  De Lowlands camping gaat op donderdagochtend om 9:00 uur open. Op maandag om 12:00 uur moet iedereen weer vertrokken zijn. Kom je pas op vrijdag, zaterdag of zelfs zondag pas aan? Dit is geen probleem: er is voldoende ruimte voor iedereen op de camping, de campings kunnen niet vol raken. 

Festivalterrein

 • Openingstijden?

  Camping:
  De camping opent op donderdag 16 augustus om 09:00 uur en sluit op maandag 20 augustus om 12:00 uur. De camping en de polsbandjestent zijn 24 uur per dag open.

  ArmadiLLow:
  ArmadiLLow opent op donderdag 16 augustus om 12:00 uur en sluit op maandag 20 augustus om 12:00 uur. ArmadiLLow is 24 uur per dag open.

  Cape Lowlands:
  Cape Lowlands opent iedere dag om 10 uur.

  Planet Lowlands:
  Planet Lowlands opent iedere dag om 11 uur.

 • Tassen op het festivalterrein?

  Op het festivalterrein worden alleen tassen toegestaan die in originele en uitgevouwen staat maximaal 30 x 21 x 10 cm zijn. Op de campings zijn grotere tassen wel toegestaan.

 • Mag ik tussendoor het terrein op en af?

  Als je niet op de Lowlands campings slaapt (ongezellig...) kun je met je polsbandje het hele weekend, 24 uur per dag het terrein op en af. Alleen de eerste keer dat je naar de campings gaat, kun je drank (max 8l per persoon) meenemen.

 • Wat mag ik meenemen op het festivalterrein?

  De volledige huisregels van Lowlands 2018 kun je hier lezen.

 • Mag ik mijn fototoestel of filmcamera meenemen?

  Alleen consumentencamera's zoals compactcamera's en smartphones zijn toegestaan op Lowlands. Fototoestellen met verwisselbare lenzen, spiegelreflex camera's en filmcamera's zijn voor bezoekers niet toegestaan: ook GoPro's zien wij als professionele filmcamera's en mogen dus het terrein niet op. 

  Ook je selfie stick kun je beter thuislaten: deze zijn niet toegestaan op Lowlands.

 • Zijn er lockers?

  Ja, er zijn lockers aanwezig die 24 uur per dag toegankelijk zijn. De afmetingen van een normaal kluisje zijn 30 cm breed, 24 cm hoog en 40cm diep. Dit kluisje kost €7 euro huur per dag en daar komt €5 borg bij. Een groot kluisje is 30 cm breed, 38 cm hoog en 40 cm diep. Dit kluisje kost €9 per dag en daar komt ook €5 borg bij.

 • Gevonden voorwerpen?

  Ben je iets kwijt geraakt op Lowlands? Alle gevonden voorwerpen worden tijdens het festival verzameld bij de informatiebalie die te vinden is aan de Campinglaan. Je kunt hier navragen of jouw missende item wellicht gevonden is en zo niet, je verloren item laten registreren. 

  Na Lowlands worden alle waardevolle gevonden voorwerpen zoals paspoorten, ID kaarten en smartphones overgedragen aan de Gemeente Dronten. Zij plaatsen alle gevonden voorwerpen in de week na Lowlands op de website VerlorenOfGevonden.nl

  De overige, minder waardevolle spullen zoals o.a. kledingstukken worden naar ons kantoor gebracht. Je kunt ons een mail sturen via gevondenvoorwerpen@lowlands.nl om na te vragen of jouw missende stuk gevonden is.
Hulp nodig?

 • Toegankelijkheid?

  Lowlands wil toegankelijk zijn voor zo veel mogelijk mensen. Heb je wat extra ondersteuning nodig om Lowlands mogelijk te maken voor jou? Dan bekijken we graag samen met je wat de mogelijkheden zijn. We ontvangen je aanvraag graag vóór 1 augustus 2018

  Staat jouw vraag niet tussen onze veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op via info@lowlands.nl

 • Eerste hulp en apotheek?

  De EHBO-posten op Lowlands zijn de hele dag en nacht geopend. Ook vind je op Lowlands een apotheeksteunpunt. Je kunt hier terecht voor eenvoudige middeltjes tegen simpele kwalen. Ook recepten kunnen in behandeling worden genomen.

 • Kolven?

  Kolven is mogelijk bij de centrale medische post nabij camping 4, je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Er is hier elektriciteit en stromend water aanwezig. Het is mogelijk om de gekolfde melk op eigen risico gekoeld te laten bewaren, dit raden we echter af.

 • Medicatie meenemen?

  Diabetici kunnen hun medicatie en prikpennen op vertoon van een doktersverklaring en/of medicijnenpaspoort meenemen naar Lowlands. Ook medicatie, eten en vloeistoffen die noodzakelijk zijn i.v.m. ziekte of allergie kun je meenemen op vertoon van een doktersverklaring en/of medicijnenpaspoort. Er wordt door onze medische dienst bij de festivalentree op gecontroleerd. Een medicijnenpaspoort kan worden opgevraagd bij je apotheek.

  Medicijnen kun je gekoeld laten bewaren bij de centrale EHBO post nabij camping 4. 

 • Zwanger?

  Indien je zwanger bent is het je eigen verantwoordelijkheid en keuze om Lowlands te bezoeken. Overleg eventueel met je huisarts of verloskundige. Er zijn geen extra faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. 

 • Verminderd mobiel?

  Het is vanwege de veiligheid niet mogelijk om een krukje of opvouwbaar stoeltje mee te nemen. Er wordt gezorgd voor voldoende zitgelegenheid op het festivalterrein. Ook is het toegestaan om een kleedje mee te nemen om op te zitten.

  Maak je gebruik van een rolstoel? Mail ons via info@lowlands.nl om aanvullende informatie te ontvangen over je bezoek aan Lowlands. We ontvangen je aanvraag graag vóór 1 augustus 2018.

 • Mindervalidencamping?

  Er is een mindervalidencamping met meer ruimte tussen de tenten en invalidentoiletten en -douches. Er is geen elektriciteit bij de kampeerplekken, maar eventuele accu's kun je bij de aangrenzende medische post opladen. Om vergunningstechnische redenen is het niet mogelijk om met een camper of caravan op de mindervalidencamping te staan.

  Wil je een plek aanvragen op de mindervalidencamping? Neem dan vóór 1 augustus 2018 contact met ons op via info@lowlands.nl om de mogelijkheden te bespreken. 

Op de hoogte blijven

 • Social media?

  Wil je op de hoogte blijven? Volg Lowlands dan via Facebook, Twitter, Instagram of Snapchat of hou deze website in de gaten. Deel je foto's met de hashtag LL18, vinden we leuk!

 • App?

  De Lowlands-app voor iOS vind je hier en die voor Android hier, maar je kunt in je store ook op 'Lowlands 2018' zoeken.

 • Nieuwsbrief?

  Meld je aan voor de enige officiële Lowlands nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle informatie en de laatste programma updates. Aanmelden kan door naar beneden te scrollen op deze website en je e-mailadres in te vullen in het vakje.

Huisregels

 • Volledige huisregels?

  Wees lief en heb lol! Let op jezelf en elkaar en vergeet niet voldoende te eten en te drinken. De volledige huisregels kun je hier lezen.

 • Seksuele intimidatie

  Seksueel geweld of seksuele intimidatie worden op Lowlands op geen enkele wijze getolereerd.
  Mocht je worden lastiggevallen of je bedreigd voelen: doe hiervan melding bij de organisatie. Dit kan bij alle beveiligings- en EHBO-medewerkers. Zij vangen je op en nemen contact op met een leidinggevende binnen de organisatie die je verder kan helpen. Alle beveiligingsmedewerkers hebben een training gevolgd en weten hoe te handelen. Er is ook vrouwelijke beveiliging aanwezig. Bij de EHBO zijn deskundigen aanwezig die je kunnen opvangen.

  Online melding doen kan ook. Voor directe assistentie neem je contact op met Livecrowd [link volgt] of je mailt naar info@lowlands.nl (wordt niet permanent gemonitord)

  Bij grensoverschrijdend gedrag kun je aangifte doen bij de politie. De organisatie kan je hier desgewenst bij assisteren.
  Uiteraard wordt met alle meldingen vertrouwelijk omgegaan.

  Op www.centrumsexueelgeweld.nl staat meer algemene info over medisch en psychologisch adviezen en hoe je aangifte kan doen.

 • Beveiliging?

  Op het gehele terrein wordt toezicht gehouden d.m.v. beveiligingscamera's, security en politie, maar toch zeggen wij: laat je waardevolle eigendommen thuis en laat ze niet in je auto of tent achter. Bij de festivalentree is een lockerservice, berg daar veilig je spullen op.

 • Crowdsurfen?

  Is gevaarlijk en verboden, al jaren!

 • Drugs?

  Het is wettelijk verboden om illegale middelen als drugs bij je te hebben of te verhandelen. Politie en organisatie zullen o.a bagage, auto's, caravans en campers hierop doorzoeken. Justitie hanteert een gedoogbeleid van 5 gram softdrugs per persoon.

 • Hinderlijk gedrag?

  Het sjouwen met planten en meubels is leuk, maar niet toegestaan. Hetzelfde geldt voor ander hinderlijk en/of agressief gedrag dat niet bijdraagt aan de feestvreugde.

 • Fotografie, video- en audio-opnames?

  Filmen (met handycam, GoPro e.d.) mag op de campings, niet op het festivalterrein. Geluidsopnames maken is verboden. Alleen huis-tuin- en-keukenfototoestellen (geen fototoestellen met verwisselbare lenzen of spiegelreflexcamera's) zijn toegestaan op het gehele terrein. Selfiesticks zijn niet toegestaan.

 • Glas, blik en drank?

  Glas is taboe op het gehele terrein, dus ook op de campings. Alleen bij aankomst mag je 8 liter drank meenemen (totaal van de inhoud van alle verpakkingen, zowel alcoholisch als non-alcoholisch), en alléén op de camping. Als je je polsbandje omhebt, is het niet toegestaan nogmaals drank mee te nemen van buiten het terrein of de parkeerplaatsen.

  Het is toegestaan om één open blikje drinken per keer mee te nemen wanneer je vanaf de camping het festivalterrein op loopt.

 • Handel en reclame?

  Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de organisatie goederen te verhandelen, te flyeren, stickeren en monsters uit te delen op het festivalterrein, de campings, de parkeerterreinen, de toegangswegen en omliggende NS-stations.

 • Huisdieren?

  Huisdieren worden mede om hun eigen bestwil niet toegelaten, ook niet op de camping. 

 • Leeftijd en legitimatie?

  Festivalbezoekers moeten bij aankomst zowel een geldig ticket als een geldig legitimatiebewijs laten zien. Bezoekers die 18 jaar of ouder zijn, krijgen een ander polsbandje dan bezoekers onder de 18 jaar (aan wie wij géén alcohol schenken). Wij adviseren een minimumadviesleeftijd van 16 jaar, maar ook bezoekers jonger dan 16 zijn welkom. Ook tijdens het weekend geldt legitimatieplicht, net zoals in de rest van Nederland. De volgende legitimatiebewijzen zijn geldig: rijbewijs, paspoort en identiteitskaart.

 • Toegangscontrole?

  Houd er rekening mee dat er bij de toegang tot het festival of op het terrein zelf gecontroleerd kan worden, inclusief inbeslagname van niet toegestane spullen. In beslag genomen spullen worden voor risico van de eigenaar bewaard tot na afloop van Lowlands, tenzij sprake is van wettelijk verboden zaken. Controle kan geschieden door middel van visitatie (controle van bagage en auto's, caravans, tenten en campers); privaatrechtelijke, oppervlakkige veiligheidsfouillering (oppervlakkige betasting van de kleding, zakken en eventueel schoenen); en fouillering door politie. Bij weigering van een of meer van deze controles wordt de bezoeker geen toegang (meer) verleend.

Celebrate Safe

 • Voor het feesten?

  Kijk voordat je naar het evenement gaat naar de weersvoorspellingen. Neem bij erg warm weer een petje en zonnebrand mee om een zonnesteek te voorkomen. En hou er rekening mee dat het bij een fikse regenbui of 's nachts flink kan afkoelen. Let op je waardevolle spullen (ook in je tent en auto) en pas op voor zakkenrollers. Er zijn kluisjes op het evenement aanwezig. We monitoren de weersverwachtingen en laten je tijdig onze veiligheidsadviezen via de videoschermen en/of presentatoren op de podia weten. Volg instructies van ons veiligheidspersoneel op. Laat thuisblijvers in het geval van een bijzondere situatie via SMS weten dat je in orde bent.

  Let op zakkenrollers of diefstal uit je tent. Neem daarom zo min mogelijk waardevolle spullen mee naar het festival. Mocht je toch waardevolle spullen bij je hebben, berg deze dan op in een locker bij de festivalentree. Bewaar je 's nachts waardevolle spullen in je tent, zorg dan dat deze zo ver mogelijk van de ingang van de tent liggen en het liefst onder je (lucht)bed.

 • Seksuele intimidatie

  Op Lowlands willen we dat iedereen zichzelf kan zijn: ga fatsoenlijk en met respect met elkaar om. Onder invloed van alcohol en/of drugs komen onveilige en gedwongen seks vaker voor. Nooit leuk. Respecteer elkaar.
  Help elkaar bij onveilige of onprettige situaties en zorg voor een sociale omgeving. Corrigeer elkaar waar nodig.

  Seksueel geweld of seksuele intimidatie worden op Lowlands op geen enkele wijze getolereerd.
  Mocht je worden lastiggevallen of je bedreigd voelen: doe hiervan melding bij de organisatie. Dit kan bij alle beveiligings- en EHBO-medewerkers. Zij vangen je op en nemen contact op met een leidinggevende binnen de organisatie die je verder kan helpen. Alle beveiligingsmedewerkers hebben een training gevolgd en weten hoe te handelen. Er is ook vrouwelijke beveiliging aanwezig. Bij de EHBO zijn deskundigen aanwezig die je kunnen opvangen.

  Online melding doen kan ook. Voor directe assistentie neem je contact op met Livecrowd (link volgt) of je mailt naar info@lowlands.nl (wordt niet permanent gemonitord)
  Bij grensoverschrijdend gedrag kun je aangifte doen bij de politie. De organisatie kan je hier desgewenst bij assisteren.
  Uiteraard wordt met alle meldingen vertrouwelijk omgegaan.

  Op www.centrumsexueelgeweld.nl staat meer algemene info over medisch en psychologisch adviezen en hoe je aangifte kan doen.


 • Gebruik van alcohol en drugs?

  Dat er risico's zijn bij het gebruiken van alcohol en/of drugs weet je wel. Maar pas vooral op met het gebruiken van alcohol en drugs bij temperatuur boven de 20 graden. Alcohol en/of drugs verhogen de lichaamstemperatuur. Dus als je lang danst en te weinig drinkt, neemt het risico op oververhitting toe. Drink voldoende water maar ook weer niet teveel: maximaal 1 á 2 glazen per uur. Drink je in korte tijd teveel dan bestaat het risico op watervergiftiging. Als het mis gaat sterven de meeste mensen door oververhitting of een watervergiftiging als gevolg van alcohol en/of drugsgebruik. Dus wees voorzichtig en koel zo nu en dan even af. Let op elkaar en laat elkaar niet in de steek. Test je drugs voordat je naar het evenement gaat, dit kan niet op het evenement zelf. Kijk voor meer informatie en de gezondheidsrisico's op www.drugsenuitgaan.nl en www.unity.nl

 • Medische hulp?

  Gaat het met jou of één van je vrienden niet zo goed, ga dan naar de EHBO. Hier zijn deskundige hulpverleners die je kunnen helpen. Wees niet bang om ze te vertellen over het gebruik van alcohol en drugs: hoe beter jij aangeeft wat er aan de hand is, hoe beter ze je kunnen helpen. Voel je vrij, want ook hier geldt het medisch beroepsgeheim en we doen geen aangifte bij de politie.

 • Na het feesten?

  Gedwongen en onveilige seks komt vaker voor als men onder invloed van alcohol en/of drugs is. Respecteer elkaar en kijk voor meer informatie over veilig vrijen op www.sense.info/soas. Het effect van alcohol en/of drugsgebruik kan leiden tot verminderde concentratie en een lagere reactiesnelheid waardoor je een gevaar voor jezelf en andere weggebruikers bent. Stop daarom tijdig en pas je vervoermiddel erop aan. Drink voordat je gaat slapen water of isotone drankjes om je vochtbalans weer op peil te brengen.
  Mocht je onveilige seks hebben gehad, dan kun je terecht bij de huisartsenpost bij de Centrale Medische Post bij Camping 4 voor de morning after pil. Je kunt hier ook langsgaan indien je je anticonceptie bent vergeten.

 • Drugs en de wet?

  Zowel hard- als softdrugs zijn volgens de wet niet toegestaan op het evenement. Wiet en hash worden tot 5 gram gedoogd. Als je drugs op zak hebt, word je overgedragen aan de politie. Deze zal een proces-verbaal opmaken wat kan resulteren in een boete of een taak- of gevangenisstraf. De beslissing over de straf zal gemaakt worden door het Openbaar Ministerie. Met een straf loop je ook de kans op een strafblad. Let op; als je een boete direct betaalt dan krijg je automatisch een strafblad. Dit kan consequenties hebben voor bijvoorbeeld je baan. Voordat je door de politie gehoord wordt, kan je bijstand van een advocaat krijgen. Vraag de politie naar de mogelijkheden van een advocaat en laat je goed informeren.

 • Gehoorbescherming?

  Lowlands ondersteunt de I Love my Ears campagne omdat we het belangrijk vinden dat je niet alleen nu van goede muziek kunt genieten maar over twintig jaar ook nog. Verzorg je oren daarom goed. Op www.ilovemyears.nl vind je een aantal handige en makkelijke tips over hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen terwijl je toch van de muziek geniet. Op Lowlands zijn oordoppen van Alpine verkrijgbaar.

 • Yourope?

  Lowlands is aangesloten bij Yourope, een organisatie die staat voor acceptatie van culturele diversiteit op Europese festivals. Kijk op hun website om te zien wat ze allemaal doen.

En verder?

 • online privacy?

  Lees ons online privacy statement hier >>>

 • Cookies?

  Lees hier alle informatie over ons cookie-beleid.

 • Contact?

  Heb je ondanks alle info toch nog een vraag? Stuur een mail naar info@lowlands.nl. Neem om antwoord te krijgen op je vragen tijdens het festival contact op met Livecrowd of loop even langs de infopost op de Campinglaan.