drie dagen en nachten
festival ticket
Een ticket voor het volledige festival, een plek op de camping en vervoer per pendelbus van en naar NS station Lelystad of Dronten (Dronten alleen op maandag). Er worden geen dagkaarten verkocht.
Uitverkocht!
Met z'n allen naar Lowlands
Groeps ticket
Bestel 10 tickets in één keer en betaal per ticket nog steeds de Early Bird-prijs. Je ontvangt losse tickets dus je hoeft niet gelijktijdig te arriveren.
Uitverkocht!
supervoordelig naar lowlands
Early Bird
De eerste 12.000 tickets kosten €165,- (excl. servicekosten) voor drie dagen en nachten Lowlands, een plek op de camping en vervoer per pendelbus van/naar NS-station Dronten of Lelystad.
Uitverkocht!
Feestelijke actie
Jubileum ticket
Lowlands bestaat dit jaar 25 jaar en wie jarig is trakteert! Daarom krijg je t/m 30 september 2016 €25,- korting op je ticket waardoor je slechts €150,- betaalt voor drie dagen Lowlands, een plek op de camping en vervoer per pendelbus van en naar NS station Dronten of Lelystad.
Uitverkocht!
voordelig in de voorverkoop
Parkeer ticket
Indien je met de auto komt, heb je een parkeerticket nodig. Het ticket is het gehele festival geldig en het is mogelijk om het parkeerterrein tussentijds te verlaten.
15.00
incl. servicekosten
Koop tickets
met een camper, caravan of vouwwagen
Camper camping
Als je met een camper, caravan of vouwwagen komt, heb je een aanvullend Camper Camping-ticket nodig. Het voertuig dient geregistreerd te zijn als camper, caravan of vouwwagen. Kijk voor uitgebreide informatie in FAQ van deze site.
Uitverkocht!
met de trein naar lowlands
Lowlands trein retour
Reis vanuit ieder station in Nederland voor slechts €19,- naar station Lelystad of Dronten (Dronten alleen op maandag). Vanaf daar pak je de gratis pendelbus naar het festivalterrein. Het Lowlands treinretour is geldig van donderdag t/m maandag. Let op: dit ticket is t/m 13 augustus te bestellen.
19.00
Koop tickets
relaxed van deur tot deur
Bus service
Met de bussen van Event Travel reis je snel en comfortabel vanuit heel Nederland tot aan de festivalpoort. En je krijgt maar liefst €20,- korting op je busticket!
Diverse prijzen
Koop tickets
LUXE EN GEMAKKELIJK KAMPEREN
Gllamcamp
Luxe en comfortabel kamperen? Huur een accommodatie op de Gllamcamp en je hoeft niet meer met je eigen spullen te sjouwen. Er zijn diverse soorten accommodaties, variërend van een basic legertent tot een luxe Dream Lodge met boxspingbedden.
Diverse prijzen
Meer informatie