Alle ticketinformatie van Lowlands 2014 op een rijtje.

Ticketprijzen

Een normaal festivalticket (incl. €10,- servicekosten, camping en pendelbus) kost €195,- Er kunnen per transactie maximaal 4 kaarten worden gekocht. Een ticket koop je hier.

Een parkeerticket kost €15,- (incl. servicekosten) in de voorverkoop en €25,- op het terrein. Parkeertickets zijn hier verkrijgbaar. Bij aankomst ontvang je een parkeersticker waarmee je tijdens het festival het parkeerterrein op en af kunt. Je hebt dus maar één parkeerticket per voertuig nodig.

Snel, makkelijk en goedkoop naar Lowlands? Kom met de bus! Samen met Event Travel zetten we een bussysteem met meer dan 570 opstapplaatsen door heel Nederland op. Bustickets zijn in prijs vergelijkbaar met een treinkaartje met korting. Alle informatie vind je hier.

Voor een Walibi Holland-upgrade betaal je slechts €19,50. Hiermee kun je tijdens Lowlands drie dagen naar Walibi Holland of op één zelfgekozen andere dag in 2014, uitgezonderd donderdag 14 augustus en maandag 18 augustus of tijdens de speciale Walibi Halloween-avonden. Een upgrade voor Walibi Holland kun je tijdens Lowlands aan de hoofdentree van Walibi Holland kopen.

Eindexamenklassers met een CJP Cultuurkaart konden meedoen aan een actie waarbij €10,- korting op een ticket werd gegeven.

Camper Camping

Natuurlijk kun je ook in 2014 met je caravan, camper of vouwwagen naar Lowlands komen. Je hebt dan wel een extra Camper Camping ticket nodig (€69,- incl. servicekosten). Let op: alleen campers, caravans en vouwwagens die voldoen aan de eisen genoemd in de Wegenverkeerswet en de Regeling Voertuigen zijn toegestaan. Autobussen en omgebouwde busjes worden niet toegelaten. Is het voertuig langer dan 8,5m? Stuur dan een mailtje naar info@lowlands.nl voor het aanvullende reglement en het inschrijfformulier.

Gasflessen/installaties zijn vanwege brandweervoorschriften alleen toegestaan in campers en niet in caravans en vouwwagens. Er moet een recent (max 1 jaar oud) keuringsrapport getoond worden waaruit blijkt dat de gasinstallatie gekeurd is mbt gasdruk en gaslekkage. Zonder deze keuring of in een caravan of vouwwagen is het alleen toegestaan om kleine gasflessen (max 1 kilo) voor eenmalig gebruik mee te nemen.

Er is één Camper Camping ticket per voertuig nodig, ongeacht het aantal personen dat erin overnacht. Als je een Camper Camping-ticket hebt dan is voor de auto die de caravan of vouwwagen trekt geen parkeerticket nodig.

Camper Camping tickets kunnen nog steeds los worden gekocht

Zwarthandel

Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen www.lowlands.nl, www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en 0900-300 1250 (45 cpm) want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft.

Laat zwarthandelaren als Eutickets, Viagogo, Seatwave en Onlineticketshop lekker links liggen want ook dit jaar worden kaarten uit de zwarthandel zo veel mogelijk ongeldig gemaakt. Ook op Marktplaats worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen!

Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

Podpads

Ook dit jaar zijn ze er weer: de Podpads. Geen gesleep meer met een tent, gedoe met haringen en een ingewikkelde origamiklus na afloop van Lowlands. Je eigen huisje staat voor je klaar als je op Lowlands aankomt en na afloop trek je het deurtje gewoon achter je dicht en klaar! In een Podpad slaap je met z’n tweeën en als je met een grotere groep bent, kun je ook voor een Bellepad kiezen. Klinkt goed? Hier vind je alle info.