Drie dagen en drie nachten festival, een plek op de camping én met pendelbussen van en naar het station: het zit allemaal in je festivalticket.

Er zijn nog kaarten

Er zijn nog Lowlands kaarten verkrijgbaar.

Tijdens het festival bestel je ze het makkelijkste online via Ticketmaster.

Er worden ook kaarten via de dagkassa op het festival verkocht:

Donderdag: 13.00 - 23.00u
Vrijdag: 09.00 - 23.00u
Zaterdag: 10.00 - 18.00u

Zowel online als bij de dagkassa kosten kaarten €195,- (incl servickosten).

Tijdens het festival worden geen dagkaarten of kaarten tegen een gereduceerd tarief verkocht.

Ticketprijzen

Een normaal festivalticket (incl. €10,- servicekosten, camping en pendelbus) kost €195,- Er kunnen per persoon maximaal 4 kaarten worden gekocht.

Als je een CJP-pas hebt, krijg je een tientje korting en betaal je slechts €185,- (incl. €10,- servicekosten). Je kunt maximaal twee kaarten met korting kopen, maar in dezelfde transactie kun je ook nog twee reguliere kaarten bijkopen. Er zijn in totaal 5.000 tickets met CJP-korting beschikbaar. Als je een CJP-pas hebt, kun je op www.cjp.nl/lowlands een code aanvragen waarmee je de tickets kunt bestellen.

Een parkeerticket kost €15,- (incl. servicekosten) in de voorverkoop en €25,- op het terrein. De voorverkoop van parkeertickets loopt tot woensdag 19 augustus middernacht.

Snel, makkelijk en goedkoop naar Lowlands? Kom met de bus! Samen met Event Travel zetten we een bussysteem op met meer dan 570 opstapplaatsen door heel Nederland. De bustickets zijn in vrijwel alle gevallen nog goedkoper dan een treinkaartje met korting. Alle informatie vind je hier.

Voor een Walibi Holland-upgrade betaal je slechts €23,50. Hiermee kun je tijdens Lowlands drie dagen onbeperkt naar Walibi Holland (21 - 23 augustus). Een upgrade voor Walibi Holland kun je alleen tegelijk met je reguliere Lowlandskaart bestellen. Tijdens Lowlands kun je op vertoon van je polsbandje ook bij de Walibi Holland-kassa een kaartje tegen het speciale tarief kopen.

Gllamcamp

Geen zin om met kampeerspullen te slepen en ruzie te maken met je tentstokken, of heb je gewoon behoefte aan wat meer luxe? Dit jaar zijn er diverse extra overnachtingsmogelijkheden op de Gllamcamp.

Flexotels, legertenten, PodPads, Tipi’s, Dream Lodges en nog veel meer; sommige accommodaties hebben zelfs echte bedden! De Gllamcamp vind je natuurlijk vlakbij het festivalterrein, bij de Camper Camping. Als je met de auto komt, dien je deze op de reguliere parkeerplaats te parkeren en heb je een parkeerticket nodig.

Een accommodatie op de Gllamcamp kun je reserveren via deze site.

Campercamping

Natuurlijk kun je ook in 2015 met je caravan, camper of vouwwagen naar Lowlands komen. Je hebt dan wel een extra Camper Camping-ticket nodig (€69,- incl. servicekosten).

Let op: alleen campers, caravans en vouwwagens die voldoen aan de eisen genoemd in de Wegenverkeerswet en de Regeling Voertuigen zijn toegestaan. Autobussen en omgebouwde busjes worden niet toegelaten. Is het voertuig langer dan 8,5m? Stuur dan een mailtje naar info@lowlands.nl voor het aanvullende reglement en het inschrijfformulier.

Gasflessen/gasinstallaties zijn vanwege brandweervoorschriften alleen toegestaan in campers en niet in caravans en vouwwagens. Er moet een recent (max. 1 jaar oud) APK-keuringsrapport getoond worden. Zonder deze keuring of in een caravan of vouwwagen is het alleen toegestaan om kleine gasflessen (max. 1 kilo) voor eenmalig gebruik mee te nemen.

Er is één Camper Camping-ticket per voertuig nodig, ongeacht het aantal personen dat erin overnacht. Als je een Camper Camping-ticket hebt, dan is voor de auto die de caravan of vouwwagen trekt geen parkeerticket nodig.

Een Camper Camping-ticket bestel je hier.

Zwarthandel

Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen www.lowlands.nl, www.ticketmaster.nl en 0900-300 1250 (60 cpm), want alleen zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt en dat het ticket ook echt toegang geeft tot het festival.

Laat zwarthandelaren als Eutickets, Viagogo en Onlineticketshop lekker links liggen, want ook dit jaar worden kaarten uit de zwarthandel zo veel mogelijk ongeldig gemaakt. Ook op Marktplaats worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Wees kortom gewaarschuwd!

Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl