Updates
Kaartverkoop LL24

Kaartverkoop LL24

Tickets voor Lowlands 2024 gaan op zaterdag 3 februari om 11.00 uur via Ticketmaster in de verkoop.

UPDATE: Festivaltickets voor Lowlands 2024 zijn uitverkocht: we zien elkaar op 16 + 17 + 18 augustus in Biddinghuizen!
Vanaf maandag 18 maart is het mogelijk om je ticket kosteloos van Ticket Transfer door te sturen en de doorverkoopmogelijkheid komt die dag ook beschikbaar. Meer info op lowlands.nl
Komende uren kunnen er vanwege niet-verwerkte betalingen nog enkele tickets vrijvallen.

Tickets voor Lowlands 2024 gaan op zaterdag 3 februari om 11.00 uur via Ticketmaster in de verkoop.
Een festivalticket voor drie dagen en vier nachten Lowlands, een plek op de festivalcamping en vervoer per pendelbus van en naar NS-station Dronten of Lelystad kost €325,- inclusief servicekosten. Er worden geen dagkaarten verkocht.
Op de ticketpagina vind je uitgebreide informatie over alle festivaltickets, groepstickets en de mogelijkheid tot gespreid betalen.

Op 3 februari gaan de accommodaties op het Gllamcamp, de Campercamping en de Groepscampingplekken ook in de verkoop. Voor grote vriendengroepen is er dit jaar de Groepscampingplek XLLuxe, waarbij je niet alleen een extra grote gegarandeerde plek van 12x12 m2 hebt, maar ook een luxe piramideluifel met daaronder een houten vloer én 4 picknicktafels met banken.

Ook nieuw is de mogelijkheid om je tent incl. opblaasmatrassen te huren. Ideaal voor als je geen zin hebt om je eigen tent mee te slepen of na afloop van Lowlands geen ruimte hebt om je tent op te bergen. Voor €47,50 per persoon haal je een tent op Lowlands op en lever je hem na afloop weer in. Perfect voor als je op de festivalcamping staat, maar ook voor als je op een Groepscampingplek verblijft. Travel light!

Een overzicht van alle ticketsoorten vind je hier en hier lees je bovendien alle details over Groepstickets, de mogelijkheid voor gespreid betalen en over de doorverkoop- en doorstuurmogelijkheid die vanaf maandag 18 maart beschikbaar komt.