Lowlands heet natuurlijk niet voor niets voluit A Campingflight to Lowlands Paradise: je kunt je eigen tent op één van de 6 festivalcampings opbouwen en vanuit daar het festival bestormen. Als je geen zin hebt om met kampeerspullen te sjouwen of behoefte hebt aan meer luxe en comfort, kun je ook kiezen voor accommodaties die bij aankomst voor je klaarstaan. Laat je bijvoorbeeld volledig in de watten leggen op Gllamcamp Delluxe, neem met je hele vriendengroep intrek in een grote legertent op de Groepscamping, of travel light op Easy Camp – er is voor iedereen een mooie accommodatie te vinden.

Festivalcamping

Festivalcamping

Bij je ticket voor Lowlands zit een plek op één van de festivalcampings inbegrepen. Er is voldoende ruimte voor iedereen op de campings, zet je tent op en je bent er klaar voor. Meer info over de festivalcampings lees je in de FAQ.

Meer info
Gllamcamp

Gllamcamp

Als je geen zin hebt om met kampeerspullen te sjouwen of behoefte hebt aan meer luxe en comfort, kun je ook kiezen voor accommodaties die bij aankomst voor je klaarstaan. Bekijk uit welke accommodaties je kunt kiezen.

MEER INFO
Groepscamping

Groepscamping

Als je gegarandeerd met al je vrienden bij elkaar op de camping wil staan, kun je een Groepscampingplek aanschaffen. Hierbij kun je kiezen tussen een reguliere groepsplek (100 m2), Basic Small (36 m2), Basic Large (81 m2) en Groepscampingplek XLLuxe (144 m2)

Meer info
Campercamping

Campercamping

Wil je met jouw camper, caravan of vouwwagen op de camper camping staan? Dan heb je een aanvullend campercamping-ticket nodig als aanvulling op je Lowlands festivalticket. Op de Campercamping parkeer je een camper, caravan of vouwwagen het hele weekend op een gegarandeerde staanplaats van 5 x 7,5 meter, met of zonder stroom. De Campercamping heeft een eigen badhuis met douches en toiletten.

MEER INFO