drie dagen en vier nachten

festival ticket

Een ticket voor het volledige festival, een plek op de tentencamping (met je eigen tent) en vervoer per pendelbus van en naar NS station Dronten of Lelystad.

Er worden geen dagkaarten verkocht. Er kunnen vier tickets per persoon worden gekocht.

Uitverkocht!
TRAVEL LIGHT OF KIES LUXUEUS RESORT

Gllamcamp

Lowlands heet natuurlijk niet voor niets voluit A Campingflight to Lowlands Paradise: je kunt je eigen tent op één van de 6 festivalcampings opbouwen en vanuit daar het festival bestormen. Maar als je geen zin hebt om met kampeerspullen te sjouwen of behoefte hebt aan meer luxe en comfort, kun je ook kiezen voor accommodaties die bij aankomst voor je klaarstaan. 

Van basic tenten tot zeer luxe accommodaties met comfortabele bedden incl beddengoed: er is voor ieder wat wils. Dit jaar kun je ook een Gllamcamp package aanschaffen: je luxe accommodatie en festivaltickets plus een parkeerticket voor de Gllamcamp DeLLuxe Parking in één!

Uitverkocht!
Gezelligheid!

Groeps Camping

Als je gegarandeerd met al je vrienden bij elkaar op de camping wil staan, kun je een Groepscampingplek aanschaffen. Hiervoor ontvang je een gereserveerde plek van 10x10m met 2 picknicktafels onder een partytent van 4,5 x 3m partytent. Neem wel je eigen tenten mee. Op een Groepscampingplek kun je met zoveel mensen verblijven als je wilt, zolang je binnen de toegekende afmetingen blijft. De Groepscampingplekken bevinden zich naast het Rabbit Resort.
Let op: festivaltickets zijn niet inbegrepen bij een Groepscampingplek. Deze dien je apart aan te schaffen.


Uitverkocht!
met een camper, caravan of vouwwagen

Camper camping

Op de Campercamping parkeer je een camper, caravan of vouwwagen het hele weekend op een gegarandeerde staanplaats van 5 x 7,5 meter, met of zonder stroom. Campercampingplekken met stroom zijn inmiddels uitverkocht.

De Campercamping heeft een eigen badhuis met douches en toiletten. 

Let op: Is jouw voertuig langer dan 7,5 meter? Dan heb je twee campercamping-tickets nodig. En als je voertuig langer dan 11 meter is, koop dan ook twee tickets én stuur een mail naar info@lowlands.nl voor het aanvullende reglement en inschrijfformulier.

Uitverkocht!
voordelig in de voorverkoop

Parkeer ticket

Als je met de auto komt, heb je een parkeerticket nodig. Het ticket is het gehele festival geldig en het is mogelijk om het parkeerterrein tussentijds te verlaten.
In de voorverkoop kost een Parkeerticket €18,50 (incl. servicekosten) en ter plekke betaal je €27,50

Uitverkocht!
Let op!

Ticketswap, Marktplaats etc

Koop geen ticket via Ticketswap, Marktplaats en andere (online) aanbieders. Er vinden vele vormen van fraude plaats waardoor je niet zeker weet of je een geldig ticket koopt. Bovendien kan de originele kaartkoper een refund hebben aangevraagd waardoor het ticket is geannuleerd en geen toegang tot Lowlands geeft. Alleen van tickets die je rechtstreeks bij Ticketmaster hebt gekocht weet je zeker dat ze geldig zijn.

None