drie dagen en vier nachten
festival ticket

Een ticket voor het volledige festival, een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar NS station Dronten of Lelystad. Er worden geen dagkaarten verkocht.
Er kunnen vier tickets per persoon worden gekocht.

Uitverkocht!
Met z'n allen naar Lowlands
Groeps ticket

Groepskorting! Voor 10 tickets betaal je €1.900,- (excl. 10x €10,- servicekosten). Dat is dus tien euro korting per ticket! Je ontvangt 10 losse tickets dus het is niet noodzakelijk om tegelijkertijd op het festival te arriveren.

Er zijn 1.000 groepstickets (dus voor 10.000 personen) beschikbaar. Er kan maximaal één groepsticket per persoon worden gekocht.

Uitverkocht!
betaal je ticket in drie termijnen
Gespreid betalen

Betaal je festivalticket in drie termijnen:
Prijs eerste termijn: €92,50 inclusief servicekosten.
Prijs tweede en derde termijn: €62,50 inclusief servicekosten. De tweede termijn wordt op 28 april afgeschreven, de derde termijn op 31 mei.

De totale ticketprijs komt hiermee op €217,50 (incl. €10,- servicekosten en €7,50 handlingskosten gespreid betalen).
Voor meer informatie over gespreid betalen bekijk je hier de voorwaarden.

Uitverkocht!
Met z'n allen bij elkaar op de camping
Groeps Camping

Als je gegarandeerd met al je vrienden bij elkaar op de camping wil staan, kun je een Groepscampingplek aanschaffen. Hiervoor ontvang je een gereserveerde plek van 10x10m inclusief een 12-persoons picknicktafel en een 5x3m partytent. Iedere persoon die op een Groepscampingplek verblijft, dient in het bezit te zijn van een Lowlands festivalticket. De Groepscampingplekken bevinden zich op Camping 1.

Uitverkocht!
met een camper, caravan of vouwwagen
Camper camping

Er is een aparte camping voor campers, caravans of vouwwagens en hiervoor is een aanvullend Camper Camping ticket nodig. Je hebt één ticket per camper, caravan of vouwwagen nodig, ongeacht het aantal personen dat er verblijft. 

Er zijn verschillende soorten Camper Camping plekken:

CAMPER CAMPING REGULAR
Eén standplaats van 30 m2 voor een camper/caravan/vouwwagen +1 (voor)tent. Maximale lengte voertuig 7,5m.
€89,- (incl. servicekosten)

CAMPER CAMPING REGULAR MET STROOM (UITVERKOCHT)
Eén standplaats van 30 m2 voor een camper/caravan/vouwwagen +1 (voor)tent. Maximale lengte voertuig 7,5m. Eén stroomaansluiting van 6 ampère.
€169,- (incl. servicekosten)

CAMPER CAMPING LARGE
Eén standplaats van 40 m2 voor een camper/caravan/vouwwagen +1 (voor)tent. Maximale lengte voertuig 10m.
€131,50 (incl. servicekosten)

CAMPER CAMPING LARGE MET STROOM (UITVERKOCHT)
Eén standplaats van 40 m2 voor een camper/caravan/vouwwagen +1 (voor)tent. Maximale lengte voertuig 10m. Eén stroomaansluiting van 6 ampère.
€211,50 (incl. servicekosten)

De Camper Camping-plekken met stroomaansluiting staan gegroepeerd op een een apart gedeelte van de Camper Camping. Kijk voordat je een Camper Camping ticket aanschaft in de FAQ voor alle gedetailleerde informatie en het volledige reglement.
Let op: Camper Camping tickets kunnen uitverkopen.

Diverse prijzen
Koop tickets
LUXE EN GEMAKKELIJK KAMPEREN
Gllamcamp

Geen zin om met zware kampeerspullen te sjouwen of wil je graag meer luxe tijdens je verblijf? Boek een accommodatie op de Lowlands Gllamcamp!
De Gllamcamp bestaat uit twee gedeeltes: op de Gllamcamp Basic staan eenvoudige doch comfortabele accommodaties en op de Gllamcamp DeLLuxe kun je terecht voor Comfort en Delluxe accommodaties met aanvullende voorzieningen zoals heerlijke (boxspring)bedden, koelkasten en overige faciliteiten. Gllamcamp DeLLuxe heeft bovendien een eigen badhuis en bij de diverse loungeplekken of rond het kampvuur kun je nog even lekker chillen na een mooie festivaldag. Bij de DeLLuxe kiosk haal je versgemalen bonenkoffie, heerlijke sapjes of een goed ontbijt om de dag mee te starten en natuurlijk is er ook een biertje of wijntje verkrijgbaar. Bij een boeking van een Comfort of Delluxe accommodatie is één parkeerticket voor de Gllamcamp Delluxe parking inbegrepen. Deze parking is op korte loopafstand van de Gllamcamp. Indien gewenst kunnen per Comfort of Delluxe accommodatie nog 2 extra parkeertickets voor de Gllamcamp Delluxe parking bijgeboekt worden. Overige auto’s kunnen op de reguliere parking parkeren. Er is een beperkte capaciteit op de Gllamcamp Parking Delluxe, deze tickets kunnen uitverkocht raken.

*Let op: alle personen die in een accommodatie op Gllamcamp verblijven dienen in het bezit te zijn van een festivalticket voor het festival. Deze tickets dienen separaat gekocht te worden.

Uitverkocht!
voordelig in de voorverkoop
Parkeer ticket

Indien je met de auto komt, heb je een parkeerticket nodig. Het ticket is het gehele festival geldig en het is mogelijk om het parkeerterrein tussentijds te verlaten.
In de voorverkoop kost een Parkeerticket €16,- (incl. servicekosten) en ter plekke betaal je €25,-

€16
incl. servicekosten
Koop tickets
Relaxed met een luxe touringcar
Bus service

Samen met Event Travel zetten we een bussysteem op met meer dan 570 opstapplaatsen door heel Nederland. Hiermee reis je per luxe touringcar makkelijk, snel en bovendien goedkoop naar Lowlands. Je wordt vlak voor de polsbandjestent afgezet en kunt dus snel naar binnen. Vanuit heel Nederland kom je aan op donderdag en vertrek je weer op maandag. Woon je in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam dan kun je ook op vrijdag vertrekken en zijn er op donderdag meerdere vertrektijden mogelijk. Doordat je maar liefst 20 euro korting op je busticket krijgt, is het spotgoedkoop: een busticket vanuit Amsterdam kost je slechts 9,50 euro, vanuit Rotterdam reis je voor 16 euro op en neer en zelfs vanuit Maastricht betaal je slechts 27,50 euro voor een retourtje (excl. 3,50 euro boekingskosten per boeking). Geen geld!


Diverse prijzen
Koop tickets
met de trein naar lowlands
Trein retour

Reis vanuit ieder station in Nederland voor slechts €19,- naar station Dronten of Lelystad. 

Geldigheid: 15 t/m 19 augustus 2019 waarbij de heenreis op 15 of 16 augustus is en de terugreis op 18 of 19 augustus. 

Het Treinretour is op werkdagen geldig vanaf 9 uur in de ochtend en in het weekend de gehele dag en verkrijgbaar tot 13 augustus 23:59 uur. 

De code(s) om het Treinretour te verzilveren ontvang je op 14 augustus per mail.

Op donderdag rijden de pendelbussen van en naar Dronten en Lelystad. Zaterdag en zondag tot 16:00 uur alleen van en naar Dronten en zondag na 16:00 uur en maandag naar Dronten en Lelystad.

Let op: Op donderdag 15 augustus zijn er werkzaamheden bij station Weesp. Kom jij die dag uit de richting van Amsterdam of Noord-Holland? Dan kun je reizen via Utrecht, richting Zwolle naar Dronten. Lees hier meer over de werkzaamheden.

€19
incl. servicekosten
Koop tickets