drie dagen en vier nachten
festival ticket

Een ticket voor het volledige festival, een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar NS station Dronten of Lelystad. Er worden geen dagkaarten verkocht.
Er kunnen vier tickets per persoon worden gekocht.

Uitverkocht!
Met z'n allen naar Lowlands
Groeps ticket

Groepskorting! Voor 10 tickets betaal je €1.750,- (excl. 10x €10,- servicekosten). Dat is dus tien euro korting per ticket! Je ontvangt 10 losse tickets dus het is niet noodzakelijk om tegelijkertijd op het festival te arriveren.

Er zijn 1.000 groepstickets (dus voor 10.000 personen) beschikbaar.

Uitverkocht!
betaal je ticket in drie termijnen
Gespreid betalen

Betaal je festivalticket in drie termijnen:
Prijs eerste termijn: €82,50 inclusief servicekosten.
Prijs tweede en derde termijn: €60,- inclusief servicekosten.

De totale ticketprijs komt hiermee op €202,50 (incl. €10,- servicekosten en €7,50 handlingskosten gespreid betalen).
Voor meer informatie over gespreid betalen bekijk je hier de voorwaarden.

Uitverkocht!
voordelig in de voorverkoop
Parkeer ticket

Indien je met de auto komt, heb je een parkeerticket nodig. Het ticket is het gehele festival geldig en het is mogelijk om het parkeerterrein tussentijds te verlaten.

€15
incl. servicekosten
Koop tickets
Incl. elektriciteit aansluiting
Camper Camping met stroom

Kies voor een Camper Camping-ticket met stroomaansluiting. De stroomaansluiting is 6 ampère en 1380 watt en daarmee kun je prima een koffiezetapparaat gebruiken maar meerdere apparaten tegelijkertijd niet. Neem zelf je elektriciteitskabel / verlengsnoer mee! De Camper Camping-plekken met stroomaansluiting staat gegroepeerd op een apart gedeelte van de Camper Camping. Kijk voor uitgebreide informatie in de FAQ. Let op: Camper Camping-tickets kunnen uitverkopen.

Uitverkocht!
met een camper, caravan of vouwwagen
Camper camping

Als je met een camper, caravan of vouwwagen komt, heb je een aanvullend Camper Camping-ticket nodig. Het voertuig dient geregistreerd te zijn als camper, caravan of vouwwagen. Kijk voor uitgebreide informatie in de FAQ van deze site. Het is ook mogelijk een Camper Camping-ticket met stroomaansluiting aan te schaffen. Let op: Camper Camping-tickets kunnen uitverkopen.

Uitverkocht!
met de trein naar lowlands
Trein retour

Reis vanuit ieder station in Nederland voor slechts €19,- naar station Lelystad of Dronten. Vanaf daar pak je de gratis pendelbus naar het festivalterrein. Let op: zaterdag de gehele dag en zondag tot 16:00u rijden de pendelbussen alleen van en naar Dronten. Het Lowlands treinretour is geldig van donderdag t/m maandag. Het treinretour is t/m dinsdag 14 augustus te bestellen.

€19
incl. servicekosten
Koop tickets
relaxed van deur tot deur
Bus service

Samen met Event Travel zetten we een bussysteem op met meer dan 570 opstapplaatsen door heel Nederland. Hiermee reis je per luxe touringcar makkelijk, snel en bovendien goedkoop naar Lowlands. Je wordt vlak voor de polsbandjestent afgezet en kunt dus snel naar binnen. Vanuit heel Nederland kom je aan op donderdag en vertrek je weer op maandag. Woon je in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam dan kun je ook op vrijdag vertrekken en zijn er op donderdag meerdere vertrektijden mogelijk. Doordat je maar liefst 20 euro korting op je busticket krijgt, is het spotgoedkoop: een busticket vanuit Amsterdam kost je slechts 6 euro, vanuit Rotterdam reis je voor 13 euro op en neer en zelfs vanuit Maastricht betaal je slechts 24 euro voor een retourtje (excl. 3,50 euro boekingskosten per boeking). Geen geld!

Diverse prijzen
None
Koop tickets
LUXE EN GEMAKKELIJK KAMPEREN
Gllamcamp

Geen zin om met zware kampeerspullen te sjouwen of wil je graag meer luxe tijdens je verblijf? Boek een accommodatie op de Lowlands Gllamcamp! De Gllamcamp bestaat uit twee gedeeltes: op de Gllamcamp Basic staan eenvoudige doch comfortabele accommodaties en op de Gllamcamp DeLLuxe kun je terecht voor Comfort en Delluxe accommodaties met aanvullende voorzieningen zoals heerlijke (boxspring)bedden, koelkasten en overige faciliteiten. Gllamcamp DeLLuxe heeft bovendien een eigen badhuis en bij de diverse loungeplekken of rond het kampvuur kun je nog even lekker chillen na een mooie festivaldag. Bij de DeLLuxe kiosk haal je versgemalen bonenkoffie, heerlijke sapjes of een goed ontbijt om de dag mee te starten en natuurlijk is er ook een biertje of wijntje verkrijgbaar. Zelfs een parkeerplaats op enkele minuten wandelen van je Delluxe accommodatie op de Gllamping DeLLuxe is mogelijk!

Diverse prijzen
Meer informatie