drie dagen en vier nachten

festival ticket

Een ticket voor het volledige festival, een plek op de tentencamping (met je eigen tent) en vervoer per pendelbus van en naar NS station Dronten of Lelystad.

Er worden geen dagkaarten verkocht. Er kunnen vier tickets per persoon worden gekocht.

Uitverkocht!
betaal je ticket in drie termijnen

Gespreid betalen

Tot en met 31 maart 2020 kun je je aanmelden om je festivalticket in drie termijnen te betalen, mits LL nog niet is uitverkocht. 

De eerste termijn van €97,50 voldoe je bij aanschaf van het ticket. Daarna volgt er op 30 april en 1 juni een automatische incasso van €65,-. Het totaalbedrag van een ticket komt op €227,50 inclusief €10,- servicekosten en €7,50 handelingkosten. 

Je ontvangt het ticket als alle termijnen zijn voldaan, uiterlijk twee weken voorafgaand aan het festival.

Uitverkocht!
Hoe meer zielen..

Groeps ticket

Groepskorting! Voor 10 tickets betaal je €2.000,- (excl. €100,- servicekosten). Dat is dus tien euro korting per ticket! 

Je ontvangt 10 losse tickets dus het is niet noodzakelijk om tegelijkertijd op het festival te arriveren.

Er zijn 1.000 groepstickets (dus voor 10.000 personen) beschikbaar. Er kan maximaal één groepsticket per persoon worden gekocht.

Uitverkocht!
TRAVEL LIGHT OF KIES LUXUEUS RESORT

Gllamcamp

Lowlands heet natuurlijk niet voor niets voluit A Campingflight to Lowlands Paradise: je kunt je eigen tent op één van de 6 festivalcampings opbouwen en vanuit daar het festival bestormen. Maar als je geen zin hebt om met kampeerspullen te sjouwen of behoefte hebt aan meer luxe en comfort, kun je ook kiezen voor accommodaties die bij aankomst voor je klaarstaan. 

Van basic tenten tot zeer luxe accommodaties met comfortabele bedden incl beddengoed: er is voor ieder wat wils.

Uitverkocht!
Gezelligheid!

Groeps Camping

De groepsaccommodaties naast het badhuis op Camping 1 zijn voor Lowlanders die gegarandeerd samen op één plek willen staan. 

De losse groepscampingplekken van 10 x 10 meter zijn inmiddels uitverkocht.

Voor echt hechte groepen zijn er wel nog speciale legertenten, groepstenten en Belltenten beschikbaar met comfortabele veldbedden of luchtbedden, waar je hele Lowlandscollectief van maximaal 8 personen samen onder één tentdak kan slapen.

Uitverkocht!
met een camper, caravan of vouwwagen

Camper camping

Op de Campercamping parkeer je een camper, caravan of vouwwagen het hele weekend op een gegarandeerde staanplaats van 5 x 7,5 meter, met of zonder stroom. 

De Campercamping heeft een eigen badhuis met douches en toiletten. 

Let op: Is jouw voertuig langer dan 7,5 meter? Dan heb je twee campercamping-tickets nodig. En als je voertuig langer dan 11 meter is, koop dan ook twee tickets én stuur een mail naar info@lowlands.nl voor het aanvullende reglement en inschrijfformulier.

Uitverkocht!
met de trein naar lowlands

Trein retour

Het speciale Lowlands-treinretour is geldig voor een retourtje Lelystad of Dronten naar en vanaf elk treinstation in Nederland. 

Het Lowlands-treinretour is geldig in de 2e klas van treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion en Syntus op de volgende data: 20 augustus t/m 24 augustus 2020, met de heenreis op 20, 21, 22 of 23 augustus en de terugreis op 21, 22, 23 of 24 augustus. Het treinretour is op donderdag, vrijdag en maandag geldig vanaf 09:00 uur 's ochtends, en op zaterdag en zondag de hele dag. 

Je hebt tot dinsdag 18 augustus 23:59 om het Lowlands-treinretour aan te schaffen. De code(s) om het Treinretour te verzilveren ontvang je op 19 augustus per mail.

Uitverkocht!
voordelig in de voorverkoop

Parkeer ticket

Als je met de auto komt, heb je een parkeerticket nodig. Het ticket is het gehele festival geldig en het is mogelijk om het parkeerterrein tussentijds te verlaten.
In de voorverkoop kost een Parkeerticket €18,50 (incl. servicekosten) en ter plekke betaal je €27,50

Uitverkocht!
Veilig je ticket verkopen

Ticket over?

Later dit jaar biedt Ticketmaster een nieuwe service aan waarmee je zelf veilig je ticket verkopen als je toch niet meer naar Lowlands kan gaan. 

Het ticket van de verkoper wordt ongeldig gemaakt en de koper ontvangt een ticket met een nieuwe QR-code, waardoor je als koper zeker weet dat je een geldig ticket koopt. 

Voor de verkoper zijn geen extra kosten aan de verkoop verbonden. De koper betaalt 15% servicekosten. De maximale prijs die voor een ticket gevraagd kan worden is de originele prijs +20%. 

Alleen eTickets kunnen via deze service worden verkocht, voor hardcopy tickets is dit niet mogelijk. Meer info volgt later.

Uitverkocht!