Group 2 Copy 15
drie dagen en vier nachten

festival ticket

Een ticket voor het volledige festival, een plek op de tentencamping (met je eigen tent) en vervoer per pendelbus van en naar NS station Dronten of Lelystad.

Er worden geen dagkaarten verkocht. Er kunnen maximaal vier tickets per persoon worden gekocht.

Uitverkocht!
Groepskorting!

Groeps­ticket

Groepskorting! Voor 10 tickets betaal je €2.350,- (excl. €100,- servicekosten). Dat is dus tien euro korting per ticket!

Je ontvangt 10 losse tickets dus het is niet noodzakelijk om tegelijkertijd op het festival te arriveren.

Er zijn 1.000 groepstickets (dus voor 10.000 personen) beschikbaar. Er kan maximaal één groepsticket per persoon worden gekocht.

Uitverkocht!
Betaal je ticket in 3 delen

Gespreid betalen

Tot en met 28 februari 2021 kun je je aanmelden om je festivalticket in drie termijnen te betalen, mits LL nog niet is uitverkocht.

De eerste termijn van €150,- voldoe je bij aanschaf van het ticket. Daarna volgt er op 1 april en 1 mei een automatische incasso van €56,25,-. Het totaalbedrag van een ticket komt op €262,50,- inclusief €10,- servicekosten en €7,50 handelingkosten.

Je ontvangt het ticket als alle termijnen zijn voldaan, uiterlijk twee weken voorafgaand aan het festival.

Uitverkocht!
Groepsplek van 6x6 meter

Groepscampingplek Basic - Small

Als je gegarandeerd met je al vrienden bij elkaar op de camping wil staan, kun je een Groepscampingplek aanschaffen. Bij de Groepscampingplek Basic Small heb je een gereserveerde plek van 6x6 meter waarop je eigen tenten kunt plaatsen. In praktijk is er voldoende ruimte voor 4 opgooitentjes. Op een Groepscampingplek kun je met zoveel mensen verblijven als je wilt, zolang je binnen de toegekende afmetingen blijft. Je kunt uiterlijk tot vrijdag 19 augustus 21:00 uur inchecken dus zorg dat je op tijd bent. De Groepscampingplekken bevinden zich naast de Gllamcamp Delluxe en er is een badhuis.

€219,-
excl €10,- servicekosten
Bestel
Groepsplek van 9x9 meter

Groepscampingplek Basic - Large

Als je gegarandeerd met je al vrienden bij elkaar op de camping wil staan, kun je een Groepscampingplek aanschaffen. Bij de Groepscampingplek Basic Large heb je een gereserveerde plek van 9x9 meter waarop je eigen tenten kunt plaatsen. In praktijk is er voldoende ruimte voor 6 opgooitentjes en een partytent. Op een Groepscampingplek kun je met zoveel mensen verblijven als je wilt, zolang je binnen de toegekende afmetingen blijft. Je kunt uiterlijk tot vrijdag 19 augustus 21:00 uur inchecken dus zorg dat je op tijd bent. De Groepscampingplekken bevinden zich naast de Gllamcamp Delluxe en er is een badhuis.

€495,-
excl €10,- servicekosten
Bestel
TRAVEL LIGHT OF KIES LUXUEUS RESORT

Gllamcamp

Lowlands heet natuurlijk niet voor niets voluit A Campingflight to Lowlands Paradise: je kunt je eigen tent op één van de 6 festivalcampings opbouwen en vanuit daar het festival bestormen. Maar als je geen zin hebt om met kampeerspullen te sjouwen of behoefte hebt aan meer luxe en comfort, kun je ook kiezen voor accommodaties die bij aankomst voor je klaarstaan. 

Van basic tenten tot zeer luxe accommodaties met comfortabele bedden incl beddengoed: er is voor ieder wat wils. Dit jaar kun je voor een aantal accommodaties een Gllamcamp package aanschaffen: je luxe accommodatie en festivaltickets plus een parkeerticket voor de Gllamcamp DeLLuxe Parking in één!

Vanaf €85,-
p/p, excl. €10,- servicekosten
Bekijk alle mogelijkheden
Gezelligheid!

Groeps Camping

Als je gegarandeerd met al je vrienden bij elkaar op de camping wil staan, kun je een Groepscampingplek aanschaffen. Hiervoor ontvang je een gereserveerde plek van 10x10m met 2 picknicktafels onder een partytent van 4,5 x 3m partytent. Neem wel je eigen tenten mee. 

Op een Groepscampingplek kun je met zoveel mensen verblijven als je wilt, zolang je binnen de toegekende afmetingen blijft. In praktijk passen er ongeveer 8 tweepersoons tentjes op een Groepscampingplek De Groepscampingplekken bevinden zich naast het Gllamcamp DeLLuxe.

Let op: festivaltickets zijn niet inbegrepen bij een Groepscampingplek. Deze dien je apart aan te schaffen.


Uitverkocht!
met een camper, caravan of vouwwagen

Camper camping

Op de Campercamping parkeer je een camper, caravan of vouwwagen het hele weekend op een gegarandeerde staanplaats van 5 x 7,5 meter, met of zonder stroom. 

De Campercamping heeft een eigen badhuis met douches en toiletten. 

Let op: Is jouw voertuig langer dan 7,5 meter? Dan heb je twee campercamping-tickets nodig. En als je voertuig langer dan 11 meter is, koop dan ook twee tickets én stuur een mail naar info@lowlands.nl voor het aanvullende reglement en inschrijfformulier.

Vanaf €129,-
excl €10,- servicekosten
Bestel
voordelig in de voorverkoop

Parkeer ticket

Als je met de auto komt, heb je een parkeerticket nodig. Het ticket is het gehele festival geldig en het is mogelijk om het parkeerterrein tussentijds te verlaten.

In de voorverkoop kost een Parkeerticket €19,50 (incl. servicekosten) en ter plekke betaal je €29,-

€19,50
inclusief servicekosten
Bestel
Opstappunten in heel Nederland

Luxe touringcar

Pouw Vervoer biedt vanuit heel Nederland vervoer per luxe touringcar naar Lowlands aan. Je stapt bij jou in de buurt op en wordt vlakbij de entree afgezet. Na Lowlands laat je je weer comfortabel terug vervoeren. De touringcars zijn van alle gemakken voorzien zoals een toilet en airco. Uiteraard is er voldoende ruimte voor je bagage. Daarmee is de touringcar de meest comfortabele, voordelige én duurzame manier om naar Lowlands te komen.

Meer info
Veilig tickets overkopen

Tickets door- en overkopen

Op de website van Ticketmaster kun je op een veilige en eerlijke manier zelf je ticket doorverkopen aan een andere Lowlander. Ga hiervoor op Ticketmaster.nl naar het type ticket dat je wilt doorverkopen of overkopen en dan vind je rechts-onderaan de doorverkooptickets.

Wil je je tickets te koop aanbieden, dan klik je op de ‘ticket doorverkopen’-knop die je kan vinden bij je tickets in je Ticketmasteraccount. Doorverkooptickets worden aangeboden door andere Lowlanders voor maximaal 20% boven de originele ticketprijs. Wanneer je bij je festivalticket extra's hebt gekocht zoals een parkeerticket of een Campercampingticket, dan kun je alleen je festivalticket doorverkopen en niet de extra's. Als je deze extra's in een losse bestelling hebt aangeschaft, kun je deze wel doorverkopen. Hetzelfde geldt voor andere ticketcombinaties: alleen het ticket dat je als eerste in een transactie hebt aangeschaft, kun je doorverkopen.

Als koper weet je zeker dat je een origineel ticket overkoopt waarmee je daadwerkelijk toegang tot Lowlands hebt. Bij andere ticketplatformen zoals Ticketswap, Viagogo en Martkplaats heb je deze zekerheid niet omdat daar veel fraude plaatsvindt.

Pas op voor zwarthandel en fraude

Ticketswap, Marktplaats etc

Koop geen tickets via Ticketswap, Viagogo, Marktplaats en andere (online) aanbieders. Er vinden vele vormen van fraude plaats waardoor je niet zeker weet of je een geldig ticket koopt. Bovendien kan de originele kaartkoper een refund hebben aangevraagd waardoor het ticket is geannuleerd en geen toegang tot Lowlands geeft. Alleen van tickets die je rechtstreeks bij Ticketmaster hebt gekocht weet je zeker dat ze geldig zijn.

Via Ticketmaster kun je op een veilige manier tickets overkopen en tickets te koop aanbieden. Je weet dan zeker dat je een origineel en geldig ticket koopt.

Group 2 Copy 11
zoveel dagen, uren, minuten en seconden
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15