De winnaar van 2019 is het duo Puck van Iersel en Maarten de Bruijne, opererend onder de naam Studio Mack. Hun werk 'Sea you there' voldoet aan alle criteria van de Kick That Ass-Award, namelijk: dat het aan geen enkel criterium voldoet. Het winnende ontwerp is geen ontwerp, maar een film. Het pretendeert niks anders dan een uiterst humoristische en absurdistische film te zijn, als aanvulling op hun veelbelovende oeuvre dat op studiomack.nl te zien is. 'Sea you there' is een klein verhaal over twee bevlogen wetenschappers die een wetenschappelijk raadsel oplossen. De jury was unaniem lovend over de vervreemdende en authentieke film waarin de kijker gedurende 8 minuten wordt meegenomen in het mysterie.

Puck en Maarten waren blij verrast met het winnen van de prijs. Er kwamen een hoop positieve reacties binnen tijdens de Dutch Design Week van 2019 en op de Rethinking Plastic expo. Het ontwerp van Sea you there kreeg vervolg met het project Natuurlijk Plastic, waarin zeeafval wordt gedocumenteerd zoals natuurmusea dat doen. In 2022 staat het duo op Lowlands met een vervolg op Sea you there. 

Studio Mack pakt maatschappelijke problemen met lichtvoetigheid en humor aan en werkt onder andere samen met Gemeente Tilburg om in Tilburg Noord de buurt bij elkaar te brengen in een kunstwerk geïnspireerd op een Cruijff court. Op deze plek kunnen jong en oud bouwwerken maken.  
Studio Mack werkt ook aan de ontwikkelingen van een doe-het-zelf luchtgeweer waarin kinderen spelenderwijs techniek kunnen leren door bijvoorbeeld hagelslag op hun boterham te schieten.

Sea You There