Tickets

Groepscampingplek

Als je gegarandeerd met al je vrienden bij elkaar op de camping wil staan, kun je een Groepscampingplek aanschaffen. Er wordt dan een plek op de camping voor jullie vrijgehouden. De Groepscampingplekken bevinden zich naast de Gllamcamp en er zijn 3 mogelijkheden:

Groepscampingplek
Een gereserveerde plek van 100m2 inclusief 2 picknicktafels en 4,5 x 3m partytent.
Op een Groepscampingplek kun je met zoveel mensen verblijven als je wilt, zolang je binnen de toegekende afmetingen blijft. In praktijk passen er ongeveer 8 tweepersoons tentjes op een Groepscampingplek. Neem je eigen tenten mee.

Groepscampingplek XLLuxe
Een gereserveerde groepsplek van 144m2 (12x12m) inclusief 4 picknicktafels met banken, een luxe piramideluifel met een oppervlakte van 4x4m en daaronder een houten vloer. Je mag met zoveel mensen als je wil op deze plek verblijven, zolang je binnen de toegekende afmetingen blijft. In praktijk passen er ongeveer 15 tweepersoons tentjes op de Groepscampingplek XLLuxe. Neem je eigen tenten mee.

Groepscampingplek Basic - small
Een gereserveerde plek van 36m2.
In praktijk is er voldoende ruimte voor 4 opgooitentjes, maar op een Groepscampingplek Basic -small kun je met zoveel mensen verblijven als je wilt, zolang je binnen de toegekende afmetingen blijft.

Groepscampingplek Basic - large
Een gereserveerde plek van 81m2.
In praktijk is er voldoende ruimte voor 6 opgooitentjes, maar op een Groepscampingplek Basic - large kun je met zoveel mensen verblijven als je wilt, zolang je binnen de toegekende afmetingen blijft.

Groepscampingplek:

Gereserveerde groepsplek van 100 m2 inclusief 2 picknicktafels en 4,5 x 3m partytent

€ 745,00

inclusief servicekosten

Groepscampingplek XLLuxe:

Gereserveerde groepsplek van 144 m2 inclusief 4 picknicktafels/banken, luxe luifel en houten vloer

€ 1.508,75

inclusief servicekosten

Groepscampingplek Basic - small:

Gereserveerde groepsplek van 36 m2

€ 251,50

inclusief servicekosten

Bestel
Groepscampingplek Basic - large

Gereserveerde groepsplek van 81 m2

€ 532,50

inclusief servicekosten

Bestel