Tickets

Ticketinformatie

Lees voordat je tickets bestelt alle belangrijke informatie over LL24-tickets en het bestellen, doorsturen en doorverkopen ervan.

Lowlands maakt gebruik van mobile only-tickets. Dit betekent dat je bij de entree geen printje of pdf laat scannen, maar een QR-code die in de Ticketmaster-app staat. Een screenshot of foto van de QR-code geeft geen toegang. Dit geldt niet alleen voor je festivalticket bij de polsbandjestent, maar ook voor alle andere tickets zoals parkeertickets, campercampingtickets en tickets voor de Gllamcamp.

Door de drukte kun je ter plekke last hebben van beperkte internetverbinding en daarom is het erg belangrijk om je goed voor te bereiden en de tickets van tevoren in de Ticketmaster-app op te slaan. Doe dit voordat je vanuit huis vertrekt zodat je zeker weet dat je straks soepel naar binnen kunt en niet afhankelijk bent van de beschikbaarheid van internet.

Volg hiervoor deze 5 stappen:

DOWNLOAD DE TICKETMASTER-APP (iOS hier en Android hier)

LOG IN OP JOUW ACCOUNT IN DE APP
Zet de app op ‘Nederland’ en log in met het e-mailadres waarmee je de Lowlands-tickets hebt besteld.

GA IN DE APP NAAR ‘MIJN TICKETS’
Klik op het ticketicoontje onderin de app. Dit is het gedeelte 'Mijn tickets' en hier zie je jouw bestellingen staan. Klik op jouw Lowlands-bestelling(en) om de tickets/QR-codes te openen. Let op: als je meerdere losse bestellingen hebt gedaan (bijvoorbeeld eerst je festivalticket en daarna een parkeerticket) dan moet je iedere bestelling openen.

JOUW TICKETS ZIJN NU OPGESLAGEN
Je tickets zijn nu gecached. Dat betekent dat je ze ook zonder internetverbinding kan openen in de app.

KOM MET EEN OPGELADEN TELEFOON NAAR LOWLANDS
Jouw Lowlands-tickets zijn nu via de Ticketmaster-app beschikbaar. Zorg er dus voor dat jouw telefoon volledig opgeladen is. Zo heb je altijd je tickets bij de hand.

Je kunt meerdere tickets vanaf één telefoon laten scannen; als je gezamenlijk arriveert is het dus niet nodig je mede-bezoekers hun ticket door te sturen.

De doorverkoopmogelijkheid voor Lowlands 2024 tickets is vanaf maandag 18 maart 2024 beschikbaar via de Ticketmaster site (let op, niet via de Ticketmaster app) en loopt tot donderdagochtend 15 augustus 04.00 uur. De verkoper van een ticket kan een opslag van maximaal 15% vragen en de servicekosten voor het doorverkopen van een ticket bedragen maximaal €10,- voor festivaltickets en maximaal €25,- voor accommodatietickets, te betalen door de koper. Daarnaast is het vanaf 18 maart ook mogelijk om een ticket kosteloos via Ticket Transfer door te sturen.