Tickets

Tickets doorverkopen

Via de Ticketmaster website is het mogelijk om op een veilige manier tickets over te kopen van kaartkopers die toch niet meer naar Lowlands gaan. De doorverkoopmogelijkheid is beschikbaar tot 15 augustus 04.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om een ticket kosteloos via Ticket Transfer door te sturen.

Als je op een veilige en betrouwbare manier een ticket wil overkopen of doorverkopen, ga je op de site van Ticketmaster naar de pagina van de betreffende ticketsoort en dan zie je rechts onderaan 'Doorverkooptickets'. Omdat Lowlands met mobile-only tickets werkt, is dit de enige veilige manier om tickets over te kopen.

De verkoper van een ticket kan een opslag van maximaal 15% vragen en de servicekosten voor het doorverkopen van een ticket bedragen maximaal €10,- voor festivaltickets en maximaal €25,- voor accommodatietickets, te betalen door de koper.

Als je een ticket op deze manier hebt overgekocht, is het niet mogelijk om het ticket nog een keer via Ticketmaster ter doorverkoop aan te bieden. Het is wel mogelijk een doorverkocht ticket nog eens keer via Ticket Transfer door te sturen.